• Gebelik
  • 25~26~27 haftalıklar buyrun sohbete😍

Birde dişlerim iyice gitti sanırım ilaç kullanamamak berbat işte 🙄

Busra3509 maalesef yetersiz oluyor mutlaka kalsiyum magnezyum kullan doktoruna danısıp cok rahatlarsın

Sibelesn dimi ya gercekten benimde bu daha zor ikinci dogum kolay diyorlar ama umarım oradan yırtarız😅

N_A_Z_L_I_M o bendede var gecen kbb ye gittim nazal nem kullan dedi bir miktar rahatlattı birde odada buhar makinesi calıstırıyorum

Serpil-3 yok ben yapmayı düşünüyordum iki oğlum var bide kızım olsun diye çok şükür rabbim nasip etti şuan kızıma hamileyim kıyafetlerde tabi kızlatın ki gibi cicili bicili değil ama kıza da uyacak renkler o yüzden kullanırım tabi kızım içinde alacağım onuda mayıs ayında almaya başlatım haziran sonu temmuz başı gibi doğum yani bu süre de yeter bana bol bol

Benim de sağ taraf kaburga ve sırt ağrısı berbat uzun zamandır var 26+1 im. 2 3 gündür de yürüyünce alt karında sancı oluyor. Ağırlaşıyoruz artık git gide. Hatta bazen beklemeyip hastane çantasını hazırlasam ve kıyafetlerini yıkayıp kaldırsam mı diye düşünmüyor değilim 🤭

evlat_ valla o kıyafet yıkama işiini bende düşündüm ama erken ya mayısta yıkarım annem ütüler

momsboys evet bende düşünüyorum ama erken onu da biliyorum hayırlısıyla bi 30 olalım bakalım

momsboys 26+6 olduk ilk gebeliğim özellikle geceleri alt bacaklarımın arka kısımlarına ağrı giriyo hani bi tabir vardır ya damarlar üst üste biniyor diye işte öyle oluyor gece uyumak istemiyorum 🥺

Melmur gerççekten de durumumuz aynısmıs ya biraz yürüyünce ağrım başlıyo benimde 🤦‍♀️ mecbur, yapcak bişiy yok Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin canım yavrumuza 🤷‍♀️