2019z2021y Bade1 ters ayrı kanala inmemesi ayro canım. Tabiki Allah bilir belli olmaz ama 30 dan sonra birsz zor döner sen sezeryana göre de hazırlan bence cünkü dönmezse sezeryan olursun
Bade1 2019z2021y evet genelde böyle söylüyorlar dönedebilir diyorlar ama ameliyat olmak istemiyorum korkutucu geliyor bana :/
Gokceeeee-_ Bade1 O zaman bende üzülürüm canım inşallah döner bebeklerimiz şuan normal görünüyor doğumun dedi ama bilmiyorum yine hayırlısı hakkımız da 🤲🏼😊
2019z2021y Bade1 benim ilki sezeryandı 2 geliyor 1 ay sonra oda tabi.sezeryan ya tabi zor ama unutukup gidiyor
Bade1 Meryemervee çok geçmiş olsun inşallah bebiş sizi ugrastırmaz gelir ❤️ Güzel bir dogumunuz olur 👼🏼
Meryemervee Bade1 amin inşallah 🙏🏻 İnşallah sen de bu sıkıntıları yaşanmadan su gibi akar süreç tasalanma daha vaktin var
karabc Hey123 benim 32de indi 33de erken doğumdan hastaneye yatırıldım ilaçla durduruldu o kadar iyi birşey değil 36dan sonra inmesi normal. Bu çarşamba doğum olucak nasipse yine erken daha fazla duramıyor
Bade1 karabc karabc kanala inmesi değilde tam olarak dönmesi demek istedigim çok geçmiş olsun sağlıkla gelsin inş bebeginiz üzülmeyin cok cokta erken değil ❤️
Bade1 Busbus58 dönmedi demek istemiştim kanala girmemesi baska bir durummuş sanırım tecrübesiz anne olunca hahaha :)
badehandeyldz Bade1 bende yarın tam 30 oluyorum bu sefer yan duruyor ama kızımda kanala inmişti hatta 37.haftada açılmam bile vardı
Bade1 badehandeyldz benimde yan duruyor Basından beri hep sol tarafta yan durdu istikrarlı bir bebek 😂 ama dönebilir sanırım buradaki arkadaslar umutlandırdı beni 🥰
Bade1 Busbus58 dönsede kanala inmeme durumu var mı ki bu kadar yanlıs anlasıldı 😅🤪 inş döner ozaman benimkide 🥳
Ckaragoz Bade1 benim ki 20 den beri doğum pozisyonunda 🥴🥴🥴🥴 sirtima yaslamış sırtını yatıyor orda minnak