Mydarling Bade1 32. Haftamda bir gece aşırı derece karın ağrısı ve bel ağrısı yaşadım bildiğin oturup ağladım ağrıdan. Sonraki günlerde çok sık idrara çıkma isteği duydum. 33. Haftada doktora gittiğimde bebeğin doğum pozisyonu almış dedi doktorum. Benim yaşadığım belirtiler bunlardı 🐣
Bade1 Mydarling çok teşekkür ederim net bir bilgi olsa kesin haberim olur yani 🤗 sizin içinde sevindim inşallah dogumunuz çok güzel geçer normal dogum en güzeli geliyor bana cok hevesliyim o yüzden 😁🥰
Mydarling Bade1 Rica ederim ne demek ☺️ inşallah ya şuan 34+3 olduk bir an önce kavuşmak istiyorum açıkçası hamilelikten de bebişin hareketlerini hissetmek dışında geri kalan herşeyden sıkıldım 🙈 ev işlerim iyice kısıtlandı zorlanıyorum baya
limonluchescake Bade1 benim de makat gelisti 32 de. 36 da gittiğimde dönmüstü. Suan icin cok erken, bekleyin 😊
Bade1 Mydarling açıkcası bende sizin gibiyim birde cok hareketli bi insanım eşimde hiç bi iş yapmama izin vermiyor. Sürekli baskı yapıyor iş yapma işten ayrıl diye 20 gün sonra ayrılacagım evde beklemek daha zor geliyor bana bana kalsa dogumdan bi gün önce ayrılırım 😅😂
Eliftkgz Dert edeceğin zaman değil canım ben 35 haftalığım hala dönmedi. Bundan sonrası beni korkutuyor açıkçası ama 30 daha cok erken telaşlanmak için😚😚
Bade1 Eliftkgz aceleci bir tip oldugum için hemen olsun garanti olsun istiyorum sanırım 😁 ama haklısınız daha cok erkenmiş 🙇🏻♀️
Mydarling Bade1 Kronik rahatsizligim olduğu için çok erken ayrıldım işten 16. Haftamda falan kamuda memurum. Vaka oranı çok yüksek bir kurumdu o yüzden devam etmeyi düşünmedim önce idari izinlerimi kullandım şimdi doğum iznine ayrıldım. Ama evde dura dura titizlik hastasi oldum evi hergün süpürmesem rahat edemiyorum e bunun yemeği ütüsü çamaşırı hiç bitmiyor zaten 🙄 sanki dogurunca hepsi bitecek.. aksine hepsi ikiye katlanacak 🙈
Nuray23 Bade1 canim kanala inmesi bas asagi donmesini mi diyosun acaba.😊😊 benim 28 de bas asagi dondu. 34 de de asagi inmeye basladi ama doktor asagi inmesi icin erken bi hafta dikkat et dinlen bol bol dedi. Ve suan 36 dayim ama sancilarim cikmaya basladi. Erkenden kanala inmesi iyi bisey degil yani. Donmesinde skinti yok ama doner daha cok gec bi haftada degilsin🤗
Bade1 Nuray23 evet bas asagı dönmesini demek istemiştim ikisi aynı sey sanıyordum kanala girmesi dogumun baslamasıymıs yok onu istemem :) hayırlısı olsun inşallah sizin bebişinizde sağlıkla gelir dünyaya ❤️👼🏼
koalababy Melissaunall canım rahimde yumuşama açılma var mı peki benimde salı günü yatışım olacak o yüzden sormak istedim
Zeynep0606 Bade1 cnm neden acale ediyorsun daha 2 ayin var rahat 40 haftaya kadar dogum gerceklersir son hafta donup acilma bile oluyir hic canini sikma
Bade1 Mydarling çok geçmiş olsun 😊 bende masa basında çalışıyorum birde insanlarla içli dışlı değilim ondan rahat calısıyorum. Çalışmayıda çok seviyorum. Evet maalesef ki bebişler gelince daha cok iş olucak ve yorulucagız 😊 ama olsun bunlar cok tatlı telaşlar ve güzel zamanlar 🥰
058elf Bade1 erken doğum mu yapacaksn canım niye bu kadar erken indirmeye çalışıyosun kanala :) hem son haftalarda dönen ve kanala ine bebekler var sen ne yaparsan yap onun makat gelişi geleceği varsa öyle gelir 😌
Bade1 058elf kanala değilmiş dönsün istiyormusum :) yanlıs tabir etmişim yani 😊🥳 Dönsün yeterli simdilik 😂