lentil derindemir benmde öncekinde kalbi atmştı ama 8 haftada durmuştu. Kürtaj olmştum. Bakalm bu hafta betam iyiydi inşaşlah görürz duyarz bişeyler. Haber ederim tabiki
derindemir Umudumbitmedi daha doktora gitmedim.sadece sağlık ocağında kan verdim belli aralıklarla.2 hafta daha bekleyip ilk kontrolde keseyi bebeği ve kalp atışını görmeyi planlıyorum.öbür türlü erken gitmeye başlayınca sıkıntı oluyor
Hulyaaaa yamacinannesii Sizin 6 haftalık olması gerekiyor evet. Ben 12 subat son adet 5+2 yım şuan tabi ultrasonda ne çıkar bilemem 🤗🤦
derindemir yamacinannesii herhafta çağırması normal.bende gitseydin öyle yapacaktı ama ben her hafta gidince stres oluyorum.tek seferde kalp atışına kadR görmeyi amaçlıyorum🥰🤲🏻
MercimekveAnnesi16 Shnern bi zaman sonra geçecek böyle kasılmalar kasılma demeyelim de gerilme hissedebilirsiniz karın ağrısı yada bebeğin bulunduğu bölgede batma hissedebilirsiniz normal bunlar dediğim gibi bi süre sonra farklı belirtiler de yaşayabilirsiniz
Shnern Ez_gi08 ilk başlarda oluyor ilk hamileliğimde çok yaşadım en son doktorum bir şurup gibi bir şey verdi ondan içiyordum rahatlıyorum şimdide kayısı yiyorum incir
Shnern lentil banada bir ilaç verdiler ben ilk hamileligimde 4.8di yine hap kullandım doğuma kadar çok şükür sorunsuz geçirdim çok yüksek değil korkmayın
Shnern lentil ilk haftalarda farkkettim ilk hamileliğimde bundaxa bildigimden hemen gittim daahiliyeye
lentil derindemir geldim cnm doktordan. Endokrin sonuçları aşırı olumsuzdu o kısmı geçeyim:) bebeği gördük kalp atışını duyduk boyu haftasına göre iyiymiş😉
Annekusum Belirtilrrini adete 2 hafta kala hisseden oldu mu aranizda 2 hafta var kasiklarimda batma ve doluluk hissi var yumurtlama donemlerimde boyle olmazdi fazla hissetmezdim ben hamile olmuş olsam bu kadar erken baslar mi bilemedim 😏
derindemir lentil yaaaa nasıl sevindim anlatamam🥰🥳kalp atışı duyulduktan sonra gerisi hallolur🥳darısı başıma inş kalp atışını duyayım haftaya🤩