Umudumbitmedi lentil benimde 5+4 cumartesi çağırdı kalp atışı için bana erken gibi gelmişti ama duyuluyor demek inşallah bende duyarım🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼
lentil Umudumbitmedi büyük ihtimalle erken döllenme oldu benmki ondan duyuldu. İnşallah sizde duyarsınz🥰
derindemir lentil yaaaa nasıl sevindim anlatamam🥰🥳kalp atışı duyulduktan sonra gerisi hallolur🥳darısı başıma inş kalp atışını duyayım haftaya🤩
lentil derindemir inşallah sizde duyarsınız bir an önce. Ama bende haşimato çıktı. Çok sevinçli de değiliz moralimiz de bozuk değil nötr devam ediyoruz :)
derindemir lentil haşimato bende de var üstüne troidiminde çoğunu aldılar.sakin olun korkacak bişey yok🥳🤩inşşş bende duyarım haftaya kalp atışını🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
derindemir lentil hiç hatırlamıyorum bakmadım bile.3 doktor gördü tahlillerimi ve üçüde haşimato dedi.ultrasonda bile görüldü haşimato olduğu.Allah başka dert vermesin.ömür boyu ilaç kullanıcam ama hiç dert değil🥰
lentil derindemir aaa ultrasonda bile görülüyor demek. Benm tiroidden çok tiroid antikoru aşırı yüksek çıktı onun tedavisi de yokmş. Vücut kendi üretiyormş. 1 ay sonra göreceğiz. Hayırlısı neyse o olsun :)
Aysell88 derindemir demekki normal bu benim 3. Hamileyim bende 2 haftadır yaşadım bu durumu bazen yorulunca oluyor dinlenince geçiyor
derindemir lentil millet koca koca kistlerle doğuruyor çocuğu,siz o her ne zıkkım değeriyse onunla kesin doğurursunuzzzz🥳🥳🥳🥳
Aysell88 yamacinannesii canım şimdi geldim doktordan 5+1 benimkinde normal haftaya verdi kalp atışını bu haftada o daha çok küçük haftaya duyarız dedi