lentil derindemir bende 5+6 yım yarın gdeceğim ilk kontrole. Ama benden size bi tavsiye eğer kadın doğuma gitmeyeceksenz daha aile hekiminize gidip testlerinizi yaptırın. Bende tiroid yüksek çıktı mesela hemen tedaviye başlamam gerekmiş. Kadın doğuma gitmeseniz bile testlerinizi yaptırın
Shnern lentil aynen bendede yüksek o ilk hamileligimdede yüksek idi e harfi ile başlayan bir hap kullaniyorum şuan 3.67 idi
derindemir lentil benide etiketler misiniz yarınki kontrol sonucunuzu lütfen🙏🏻ben zaten troid ilacı kullandığım için öğrendiğimden beri hem düzenli artış var mı diye hemde acaba değerlerim nasıl diye bi kaç kez kan baktırdım.
Umudumbitmedi Rabiabektas1 ay sevindim ya normal olsun bebeğim sağlıklı olsunda tüm ağrılara razıyım yolunda gitmeyen bişe olduğu için mi ağrım var diye düşününce stres oluyorum 🙈
Sibel93 Umudumbitmedi yok yok merak etme bende 4 haftadan beri oluyordu arada oluyordu Bi geldi mi ağrı sanki bsey olacakmış gbi hissedyrdum hatta leke de geliyordu çok korkmuştum . şmdi 8 haftalık oldum 6 haftalıkken kontrole gttim doktora söylediğimde gayet normal yerleşme agrısı ve lekesi dedi. Leke kıp kırmızı olunca riskli demişti bana. Şmdi ağrılarım ilk zamanlardaki gbi değil hafifledi. Sende stres etme. Herkeste olan Bi durum
Nalan123 Hiç korkmayın ben 11+4 gunluk hamileyim. 8 hafta olana kadar sağ kasığım cok ağrıyordu. Kasık ağrım bacağıma vuruyordu acaba bebeğe birşey mi olacak diye hep endişeliydim. Bacağım kasılıyordu artık o kadar yoğun bacağımda hissediyordum Yerleşme ağrısıymış doktor hiç bir sorun yok dedi .
Shnern derindemir yok yok bende asla şikayetçi değilim sadece birşey olur diye korkuyorum minik bezelyeme 🥰
Gzd_05 Ez_gi08 Bende 8+3 teyim sürekli şiş ve kabızlık yaşıyorum yalnız değilsiniz bir de ağzımda hiç tat yok gibi hissediyorum ama sanki yavaş yavaş geçmeye başladı umarım o bir an önce geçer
Shnern Ez_gi08 ilk başlarda oluyor ilk hamileliğimde çok yaşadım en son doktorum bir şurup gibi bir şey verdi ondan içiyordum rahatlıyorum şimdide kayısı yiyorum incir
Shnern lentil banada bir ilaç verdiler ben ilk hamileligimde 4.8di yine hap kullandım doğuma kadar çok şükür sorunsuz geçirdim çok yüksek değil korkmayın
Bebek3444 Shnern normal adet ağrısı gibi ağrılar oluyor benim bildiğim yerleşmeye çalıştığı söyleniyordu bi zaman sonra geçiyor enerji düşüklüğü ilk aylarda normal 3 ay sonra hemen hemen hepsi geçiyor tabi herkesin hamileliği bir olmuyor sıkıntısız hamilelik yaşayın inşaallah 🤗
lentil derindemir hangi konuda bilgi vermemi istediniz anlamadım pardon :( bakalm heyecanla bekliyorm yarın hem kadın doğum hem endokrine gdeceğim
derindemir lentil ben açıkça yazmamışım kusura bakmayın🙈kalp atışını falan duyduğunuzda mesela banada umut olur.sizden 1-2 gün sonra bende gitmeyi planlıyorum.bir önceki hamileliğimde bebeğimin kalbi atmamıştı.bunda kalp atışını duysam dünyalar benim olacak
derindemir Umudumbitmedi evet ağrıları genelde sürekli.sabahları daha iyiyim sonra karnım şişiyor,karnım gerilip ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi.bazen 1 gün ara verdiği oluyor diycemde daha 5+3 üm😂
lentil derindemir benmde öncekinde kalbi atmştı ama 8 haftada durmuştu. Kürtaj olmştum. Bakalm bu hafta betam iyiydi inşaşlah görürz duyarz bişeyler. Haber ederim tabiki
es353 yamacinannesii normal canım 6+1de belli belirsiz duyduk kalp atışını doktor duyulmaz ama yine bakalım dedi çok derinden duyduk şuan 7.haftadayim 😊
Buketkucuk Shnern bende 7-8.haftama kadar hafif adet sancıları yaşamıştım gebeliğin ilk üç dört ayında o tür ağrılar, bulantılar, baş dönmeleri, halsizlik gibi semptomlar görülmesi çok normal sonrasında geçiyor