Baloncuk41 Lavantalı oda spreyinden tiksindim ya beynimden asa kaynar sular bosaliyo sanki basim dönüyo nefret ettim 🥴 Kızımda buzdolabi kokuyodu bana burnumu kapatip aciyodum yada acmamak icin elimden geleni yapiyodum 🤣🤣🤣
kubrakokcan Madinanin-Annesi aynısını yaşadım. Bu hayatta aldığım en pis kokuydu galiba. 1 ayımız zehir oldu. 🙄🙄
Madinanin-Annesi kubrakokcan benim artik 8oluyoruz hala zehir yani.Gecmiyor duzelmiyor kokusu.Yakina bile yaklasamiyordum.Bakalim dogurdukdan sonra nasil olacak cogu insan geciyor bazilari ise 5yil oldu hala et,sogan yemiyorum diyor
emineveminigi Birsen2906 tabiki öyle ama sucsuz yere onlardan tiksinmek çok kötü bişey düşünüyorum aynisini onlar bize hissetse yapsa biz trip atariz 🤣🤣🤣
Pitpite emineveminigi ben ilk gebeliğimde çaydan tatlıdan taze fasulyeden. Doğurana kadar çay içemedim. Evimden tiksindim kapıdan girer girmez lavobaya zor yetişirdim. En komiği de perdeler. Evet perdeleri gördükçe içim kalkıyordu bişe vardı onlarda yatak odasındaki özellikle ve beş ayıma kadar onlar kilerde durdular cıkarttırdım. Hala gülerler bana. Suan beş haftalık hamileğim daha çok yeni sanırım henüz başlamadı bu tür şeyler inşallah olmam ilk gebeliğimden gibi ☺️
emineveminigi Pitpite ay insallah olmazsiniz çünkü sizinkide benim duydugum en gariplerden biri oldu evden, perdeden tiksinmek ne garip gercektenn😅😅
Miumiu emineveminigi Hindistan cevizi ve vanilya aromalı kokuları çok severdim ama hamileliğimin başında bir tiksindim şimdi bile midemi bulandırıyorlar🤢
Zhraaltun emineveminigi kizimin kokusu cok üzülüyorum ama elimde degil kusasm geliyo ve kizim daha 2 yasnda😔😔
emineveminigi Zhraaltun ayy beni şuan yürekten vurdun… Senin için aşırı zordur Allah yardımcın olsun umarım hemen geçer 🙏🏼
emineveminigi momsboys peki sampuandan tiksindiniz ne yaptınız kalıp sabunmu kullandiniz yoksa mecbur diyip devam ediyomusunuz🙈🤣
momsboys emineveminigi mecbur deyip devam hahhaha😅😅 tiksinmek cok farklı bir duygu ben kokusu olan herseyden tiksindim ev bile kokuyor gübi geliyordu yasamayan bilemez valla dalga gecme😅 sonradan gecti tabi suan tiksinmiyorum hiç bişeyden dediğim gibi sehriye corbası sadece içmem bidaha ilk oglumdada kuru biber dolmasından tiksinmiştim hala yiyemiyorum