emineveminigi Mommommomm bazıları çok sevdiklerini şeyden tiksinirken bazilarida hic sevmediklerini sever oluyormus siz onlardan siniz sanırım ama tiksinmek daha kötü bosverin🤣
Ebruusimsekk emineveminigi kocamm 😅 kocamdan resmen tiksinmiştim sonra sakallarını kesince kesti sakallarına sigara kokusu siniyomuş sanırım
emineveminigi Ddmdzmn ayyy ne kötü bendede koku hassasiyeti var açıp kapaklarını koklayıp duruyorum mis gibi geliyor tabi bana 😅 umarım hemen gecer🙏🏼
Ddmdzmn emineveminigi ne güzel sizin olumlu yönde etkilemiş ben şimdi inşallah hamilelikten sonra devam etmez diyorum 😃
Ebruusimsekk emineveminigi öyle valla ama adam buram buram kokuyordu sanki oysa ki dünyanın en temiz adamı en son sakallar gidince anca rahatladım 😂
Aaynurrr emineveminigi birinci hamileligimde bimden meyve suyu almıstım ilk 3 ay mide bulantısı zamanlarımdı hamileligim boyunca bime gitmedim dogum yaptıktan baya sonra alıs veris yapmaya basladım yani bimden tiksindim😂😂😂
Birsen2906 emineveminigi ben eşimin kokusundan bile tiksindim o kadar ağır geliyoduki sarıldığında bile midem bulanıyordu 🤣
Leylaalin emineveminigi Aşermek deyince aklıma hep Aşure geliyor canımın istemesi peki 🤣🤣 Bende kocasından tiksinen duymuştum kocası teker kokuyor diye durmadan duşa gönderiyormuş
Nelmali emineveminigi 6. Haftada falan kedilerime dokunamaz hale geldim yumusak yumuşak dokununca içim bulandı 3 taneler üstelik her temasımızda tuvalete zor yetiştim çok şükür su an geçti gönlümüzce oynuyoruz 😊
emineveminigi Nelmali aman çok sevindim onlarda yavrunuz sonuçta hem sizin hem onlar için çok zor olurmuş 😍
momsboys emineveminigi şampuan kokusundan bile tiksindim 😅😅 en tiksindiğim ve uzun süre yiyemem dediğim seyse sehriye corbası
emineveminigi momsboys peki sampuandan tiksindiniz ne yaptınız kalıp sabunmu kullandiniz yoksa mecbur diyip devam ediyomusunuz🙈🤣