Ayse-24 emineveminigi bende tantuniden ki bayılırdım geçen sadece kağıdını gördüm inan bakmak görmek düşünmek istemiyorsun 😅 Sanki gelip o koku genzine yapışacakta hiç gitmeyecek gibi o yüzden görmezsen daha mutlusun 😅😂
NilDenizpksr emineveminigi Benimki de biraz garip Bulaşık makinesi kokusundan aşırı tiksiniyorum temiz veya kirli farketmiyor 🤦🏻
emineveminigi NilDenizpksr bana bulasik makinesi kokusu hep kötü gelmiştir hamilelikten önce de öyle geliyordu hak veriyorum yani
Ayse-24 NilDenizpksr aynen bende de bu ara bu var bildiğiniz maskeyle giriyorum bulaşıkla uğraşacağım zaman 😂😅😅
NilDenizpksr emineveminigi Özellikle bulaşıkları yerleştirirken mide bulantisindan ölüyorum inşallah böyle devam etmez 🤦🏻
Deniz- Kıyma ve kırmızı biber kokusundan tiksinmistim ben de. 33.hafta oldum hala da aram iyi değil. Tatlıyı da pek aramazdim ama 4 aydan sonra çikolata bagimlisi oldum desem yeridir. 😑
mavisevdasi emineveminigi çikolata.,karamel ve yer fıstığı resmen en sevdiğim 3 şey gözümden karardı hemde öyle böyle değil bebek doğsa bile yemem diye düşünüyorum aklıma geldi midem bulandı bile şuan 🤣
emineveminigi mavisevdasi geçer bence ve tekrar yemeye başlarsın ve ye yani en güzel şeyler bunlar 🤣🤣
Mrs-Ergull emineveminigi kirli sepeti gördüğümde direk kusmaya başlıyodum geçti çok şükür 18_22 haftalarda Şuan 32 haftalık olduk normale döndüm çok şükür ☺️
[silindi] emineveminigi şampuan sabun pril bütün temizlik ürünlerinden tiksindim o nası agır Bi kokular öyle böğğğ🤢🤮
Kirazannesi Yumurta,patates, bütün kahvaltılık ürünler özellikle peynirler, domates, portakal, ekmek,sulu yemek,pilav …sayamadığım birçok yiyeceğe karşı tiksinti oldu ve 3 aydır doğru düzgün birşey yiyemiyorum malesef😭
Esooo33 Ben 6 haftalık hamileyim ve ekşiden tiksiniyorum 🤮 iki oğlum var onlarda çuval çuval erik yemişsin bunda ekşi bişey bile görmek istemiyorum 🤭
EsmamM18 emineveminigi ay ne güzel bir hamilelik. Musluktan akan suyun kokusu,sıvı sabun,soğuk çay,pizza,melemen daha da var da saymayım 🤣🤣
momsboys emineveminigi mecbur deyip devam hahhaha😅😅 tiksinmek cok farklı bir duygu ben kokusu olan herseyden tiksindim ev bile kokuyor gübi geliyordu yasamayan bilemez valla dalga gecme😅 sonradan gecti tabi suan tiksinmiyorum hiç bişeyden dediğim gibi sehriye corbası sadece içmem bidaha ilk oglumdada kuru biber dolmasından tiksinmiştim hala yiyemiyorum