[silindi] emineveminigi o kadar cok sade soda icen biriydim ki gün de 3 tane kesin içerdim onu icim almiyor garip😅
Gamecan emineveminigi aşer ama tiksimti mide bulantısı rabim kimseye yasmasın yani hamilelegin bana gore dogumdan bile en zor kısmı 🤮🤮😅
mrrrv11 emineveminigi tam bir türk kahvesi müptelasıydım telvesini bile kaşıkla yerdim ama birden tiksindim bir de yeşil soğandan son ayımdayım hala da devam ediyor 😬
Albiina05 emineveminigi ben içmem zaten ama eşim yanıma yaklaştıkça öğürüyorum istemsiz 😂 alınıyor azıcık
Gizemis emineveminigi buzdolobı kokusu iğrenç bir koku. Brokoli kokusu, soğan kokusu, sıvı sabun kokuları, ağız kokusu vs. Vs 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
Mommommomm emineveminigi bende tam tersi oldu tiksindiklerimi yer oldum😀 ne aserdim ne tiksindim biaeyden bazen suphe bile duyuyorum hamile degilmeyim diye taaa ki oğlum tekmeyi vurana kadar😄
emineveminigi Mommommomm bazıları çok sevdiklerini şeyden tiksinirken bazilarida hic sevmediklerini sever oluyormus siz onlardan siniz sanırım ama tiksinmek daha kötü bosverin🤣
Ddmdzmn Deterjan yumuşatıcı şampuan vs kokuları çok kötü geliyor normalde en sevdiğim şeydir mis kokulu nevresimde yatmak ama şimdi dayanamıyorum 😃
emineveminigi Ddmdzmn ayyy ne kötü bendede koku hassasiyeti var açıp kapaklarını koklayıp duruyorum mis gibi geliyor tabi bana 😅 umarım hemen gecer🙏🏼
Msd26 Nur000 bu bendede oldu boynunu öptüm cok tatlısın dedim ve kosarak kusmaya gittim:D o aralar tatlı hiç yiyemiyordum yanına gidince cevirdim lafı bak gercektende tatlıymışsın diye 😁
DenizSayer emineveminigi her şeyden tamamen tiksindim iştahsız oldum eşimden bile tiksindim 😂ama tiksinçlerin en zirvesinde soğan vardı 17 haftamada geldim yeni yeni soğanlı yemekler yapıyorum
kucukadam DenizSayer benim aserme yada tiksinme olmadı. Sadece esim bana sarılınca nefesim daralıyor tıkanıyorum, başımı çeviriyorum. Tiksinme değil ama sigara içen yada kötü kokan biri de degil ama🤷♀️