- Haftada gittik cinsiyetini göstermemişti 16+2 de gittik ve yine göstermedi😢😢
Sizler ne zaman gördünüz yada göstermediği zaman cinsiyeti ne çıktı veya görüntüden anlayan var mı resim atsam🙄
Cinsiyet göstermedi
Nuriye41- ben 5. Ayimi bitiriyordum ogrendigimde
Nuriye41- kızdır o 🤣
Nuriye41- doktor görmüştür ama emin olmadan soylemez çok ogrenmek istiyorsan özele git cinsiyet için geldim de onlar hemen söylüyor ben 5. Aydada soylemeyincr dayanamayip gittim
ozlemak42 sanırım bizimki de zor göstericek 😄
belisslinaa aslında cinsiyetin önemi yok ilk çocuğum zaten ama insan heves ediyor öğrenmek istiyor🙈 doktor 12. Haftada kıza benziyor dedi ama ney birşey de söylemedi
ozlemak42 aslında özele gidiyorum ama göremedi
- haftada ben tahmin etmesini istemiştim kız gibi ama birdahakine kesin bakarız felan dedi 16. Haftada hiç göremedi
Nuriye41- kızlar bi nazlı oluyor benim ki kız di 🤣😉
ozlemak42 bizimki de hem nazlı hem uykucu😄
- Düzenlendi
Nuriye41- hah o kız gibi var ya işte o cevap 😁 banada kendi doktorum her sordugumda kız gibi dedi en son ozele cinsiyet için dedim o doktor hemen soyledi kiz diye hatta bende bi kaç kere eminmisiniz diye tekrarladım kesinlikle eminim dedi 😄 kendi doktorun yanlışlık olma ihtimaline karşı söylemek istemiyor
belisslinaa benimki de 16 da zor gösterdi 3 kere gittim de öyle erkek çıktı 🤦🏼♀️🤣
Bende salı günü gidecem doktora 13 haftalik olmuş oluyor insallah cinsiyeti belli olur 😇🥰
Nuriye41- ne güzel kız uyusun uyusun dogduklarinda da öyle oluyorlar vizim ki de gündüz uyur gece tepinirdi benim kız dogdugundan beri hiç gece uyanmaz gunduzde en az iki öğün uykumuz var çok şükür bi rahat oluyor anlatamam 🤣
irorkay ay demekki erkekler de nazlı olabiliyor 😄
normalde erkeklerin 12. Haftada bile belli oluyor diyorlar
ozlemak42 bende öyle söyledim doktoruma inşallah doğunca da böyle güzel uyur diye😂😂
Hacerdnc inşallah belli olur
Tahmin ediyorlar o haftalarda ama sormayınca söylemiyorlar 🙄
Nuriye41-
Genelde kendini göstermeyen bebek kızdır derler benimde öyle 6 aylık hamileyim iki defadır göstermiyo doktor emin değildi ama kıza benziyo dedi
ozlemak42 galiba dediğiniz gibi yanlışlık ihtimaline karlı söylemiyor ama bakalım pazartesi yada perşembe gidicez tekrar 🙈
Berfininannesi ay 6 aylık hala net birşey yok dimi🙈
benim yan komşumun kardeşi 8 aylık hala net değil😂😂
sanırım ona çok şaşırıp tepki verdim başıma gelicek 😄
Doktorum 12+1 kız dedi 15+1 erkek dedi 18. Haftamda gideceğim bakalım inşallah netleşir artık 🌸