Dnz8806 Ysr_emrm Konuyu ceehaaapeee ye bağlamak ne alaka? :) Ve bu bireyleri kınayarak çok büyük konuşuyorsunz çok..Çocuğunz haksızlığı hukuksuzluğu adaletsizliği adam kayırmayı liyakatsizliği falan gördüğünde de bu kadar endişelenirsinz umarım ama sanmam..
annelinkoo fethiyeli48-48 kesinlikle haklısınız kimin ne düşündüğünü bilemem ama burası siyasette sükse yapılacak yer olmamalı 🤷🏼♀️
Gmommysboy Adamlar kadınlar birbiriyle seks yapcak diye eli yüreğinde yaşayan bi toplum olduk ama kimsenin hırsızlıktan,çocuk istismarından,gelecek kaygısından bu kadar korktuğu yok..şaka gibi vallahi şaka gibi
GizemKaplan Ysr_emrm şu sözlerinize siyaset siz yapiyorsunuz burda kimse chp yi savunup başka partileri yermedi herkesin siyasi görüşü kendini ilgilendirir vr saygı duyulması gerekir fakat bu İstanbul sözleşmesinin siyasetle hiç bir alakası yok bunu anlayın artık bu kadın haklarıyla alakalı artık yeter ya bir lgbt tutturmussunuz gidiyorsunuz çocuğun kime anne baba demesinden önce babasına katil dememesi annesi gözünün önünde öldürülmemesi için çabalıyoruz. Kaldı ki sözleşme varken de uyulmuyordu doğru ve bizim de isyanimiz böyle bir hakkimiz var ve adalet işlemiyor olusuydu artık böyle bir hakkimiz var bile diyemeyeceğiz kocanız sizi olduresiye dövse öldürse bile aile içinde diye kimse karisamiycak bunu nasıl görmezden gelirsiniz nasıl yok sayarsiniz kaldı ki kişilerin cinsel yönelimleri görerek olucak bişey değil bu doğuştan gelen bir durum ve siz istediğiniz kadar engellemeye çalışın bunun önüne gecemezsiniz en fazla sizden saklarlar ayrıca dilimde tüy bitti artık bu yasa kimseye git eşcinsel ol demiyor yeter ya sadece cinsel yönelimleri yüzünden darp edilen öldürülen insanalari koruyor vallahi insanı cildirtirsiniz bu kadar karanlıkla kalmayı nasıl başarıyorsunuz pes !
Ysr_emrm GizemKaplan ozaman chp nin çıkarttığı bir sözleşmeyide desteklemeniz saçma değilmi kalkıp devlet büyüklerine laf ediyorsunuz devlet büyüklerinin hangi partiden olduğu malum sizin derdiniz kadın cinayetiymiş bilmemneymiş bunlar degil sizin derdiniz devlet büyüklerine karşı gelmekte
Dnz8806 Mucizem31 Zamanımda sözleşmeyi imzalayanlara nasıl normal gelmiş? Kim imzaladı bu sözleşmeyi?!
Diclenur_63 HappyMom kimse kimseyi tabiki kovamaz ama sizinde bildiginiz üzere burası anne bebek uygulaması belkide tek kafamızı dinlendirdigimiz koronadan siyasetten uzak bir uygulama ben şahsen burada siyaset konuşulsun istemem.
GizemKaplan Diclenur_63 aaa ama kaynana postuna görümce postuna kosturun. O kadar samimiyetsissiniz ki bunun siyasetle bile alaksi yok üstelik kadın haklarıyla alakalı ve bu kadar kadının olduğu bir platformda konusulmucak da nerde konusulucak pardon? Üstelik hepimiz ya anne ya anne adayiyiz çocuklarımızın gecelegi tabiki bizi ilgilendirir bu da gelecekle alakalıdır
ruyadandunyaya Diclenur_63 canım girme o zaman bunalarak başlıklar niçin var ? Hangi konu seni ilgilendiriyorsa o posta girebilirsin bu postu da görmezden gel
NefesDeniz Diclenur_63 Bu konu siyaset değil bunun farkına varın. İstanbul sözleşmesi ne zaman siyaset oldu kadın hakları bakın sizin haklarınız ve en çokta bu platformda binlerce kadın varken konuşulması gereken bir konu..haklarımız güzel hanımefendicim bizlerin hakları başkasının değil doğacak kız çocuklarımızın hakları annelerimizin kız kardeşlerimizin sokaklarda fütursuzca öldürülen o güzelim kadınlarımızın hakları siyaset değil!
Esraguler EsraAcar78 sözleşme var oldugunda da cok birşey degişmedi yine kadın hakları yerlerdeydi ellerini kollarını sallayarak gezinen bi yerdeyiz onun icin belki daha farklı bi durum gelir bence cok önemli değil
spiker_anne Esraguler Neden kaldırıldı o zaman? Evet değişen bir şey olmadı daha da kötüye gitti sözleşmeyi kaldırmak yerine şartlarını iyileştirmek denenmedi de neden kaldırıldı. Savunucular aynen şunu söyledi erkek egemenliğini yok ediyor aile birliğini sarsıyor erkeği korumak için kadını koruyan bu sözleşmenin kaldırılmasını bir kadın olarak kabul eden zihniyet varsa çok yazık
Tuba1453 spiker_anne maalesef yanlış anlaşılıp linçlenebiliniyor.. Temeli neye dayanıyor diyerek en güzel şeyi söylediniz zaten..
Diclenur_63 tanya25 size yanıt veren olmadı ama 😊kendi kendinize herkese bir yorum yapma peşindesiniz.
Diclenur_63 GizemKaplan ben konunun bizle alakası olmadıgını söylemedim ama burası yeri degil dedim yorumumu iyice okuyup algılayamadınız galiba 😊
tanya25 Diclenur_63 Yorum yapabildiğime göre demek ki bir üye olarak bana bu hak tanınmış ve yorum yapabiliyorum :)
ruyadandunyaya Diclenur_63 kimseye yanıt vermeyip bu konuda konuşan herkes için genel bişey söylemişsiniz doğal olarak bizlere de cevap verme hakkı doğdu
mlkkk Kbrgnca tedbir talebi mahkemeden istendiği zaman İstanbul sözleşmesine dayandırılmıyor yalnız ülkemizde bi anayasa ve işleyişi var ve onun işleyiş süresi de var ve bu herkes için uygulanıyor İstanbul sözleşmesinin bi ayrıcalığı veya artısı maalesef ülkemizde yok.Bizde dişi olanın işi hızlı oluyor hakimin savcının insiyatifine durumun elzemliğine göre hızlı sonuçlar oluyor aksi durumda İstanbul sözleşmesi adı altında işler hızlanmıyor yürürlükte gözüken ama uygulanmayan bişeydi bu bariz bilinen bişey
ruyadandunyaya mlkkk evet işte sorun burda bu sözleşmenin maddeleri işlenmedi işlenmesini isterken kaldırıldı.
Kbrgnca mlkkk konudan ne kadar habersiz olduğunuz çok açık. O cümleyi kurarken öylesine yazmamıştım. Avukatım ve birebir şahit olduğum olaylardan ötürü yazdım ama bu şekilde tartışmak çok anlamsız.
Kbrgnca mlkkk yazmayı unutmuşum milletlararası sözleşmeler kanun hükmündedir ve bağlayıcı niteliktedir
PurpleTail zerdali__ siz olayı hiç anlamamışsınız hanımefendi, bir noktaya takılıp kalmış konunun ana fikrini kaçırıyorsunuz.Onu aşmadan da anlaşmak mümkün görünmüyor.
ruyadandunyaya Diclenur_63 hamilelik dışında bi çok konu konuşuluyo fakat hiç birine burda yaptığınız yorumu yapmamışsınız kadın haklarıyla ilgili konuşmamız sizi neden rahatsız etti ?
Dnz8806 Diclenur_63 Neden konuşulması rahatsız ediyor sizi peki? Farzedin ki siyasi bir konu (ki değil) yine de konuşmak fikrini söylemek neden sakıncalı gelebilr ki ?
Miumiu Diclenur_63 Peki hamilelik platformunda neden kayınvalide-görümce konuşuyoruz? Bence tam da yeri. Hepimiz anne adayıyız sonuçta ve en önemlisi de birer kadınız. Burada kız evlatlara sahip olucak annelerimiz var. Hepimiz düşüncelerimizi paylaşarak ne kadar bilinçlenirsek, bu ülkeye o kadar faydalı evlatlar yetiştiririz.☺️