Mucizem31 siz iyi değilsiniz bence, islam diniyle maddelerin bir alakası olması gerekmez burası İslam devleti değil Türkiye Cumhuriyeti. Yönetim şekli farklıdır dini inanç farklıdır. Şeriatla yönetilen bir ülkede hiç bulundunuz mu ? Ben bulundum. Şeriatla yönetilen bir ülkede araba vs herhangi bir araç kullanmanız yasaktır, eşinizden şiddet görürseniz şikayet etmeniz yasaktır, topluluk içinde konuşmanız yasaktır, eşiniz olmadan dışarı çıkmanız ya da seyahate gitmeniz yasaktır, boşanırsanız çocuklarınızı görmeniz yasaktır, çocuğunuza isim koymanız yasaktır, eşinizi boşamanız yasaktır ancak o sizi boşar, kocanızın 2. Bir kadın almasına itiraz etmeniz yasaktır. Bu böyle uzar gider. İslami kurallara göre yönetim dediğiniz şey şeriattır, bu şekilde yönetilmek istediğinize emin misiniz ? İstanbul sözleşmesi hala yürürlüktedir zaten ayrıca kadınları ve çocukları korumayı amaçlar, herkes takmış LGBT koruyan maddelere. Sev ya da sevme onlar da insan nefret bile etsen onların da insanca yaşama hakkı var bırak devlet onları da korusun sen yok olsunlar deyince yok olmuyorlar bak PKK senelerdir yok olsun diyoruz oluyor mu olmuyor ! Biz yok olsun deyice bir şeyler yok olmuyor ve sevmediğimiz dine karşı bulduğumuz her insana şiddet gösterme hakkına sahip değiliz, onlar da bu ülkede kadınlar ve çocuklar kadar şiddet görüyor bu yüzden onların da korunacağı bir madde bu kadar batmamalı kimseye. Günahtır ya onlar da insan Allah’ın verdiği insanca yaşama hakkını kimse kimseden alamaz kimse allah rolünü oynamasın. Nefret edebilirsin onlardan ama öldürülüp şiddet görmesine sevinemezsin ya da isteyemezsin şahsen ben pek hoşlanmam açık söylüyorum bu bireylerden ama asla yargılamıyor ve hiçbir hakka sahip olmamaları gerektiğini düşünmüyorum. Pek Sevmiyorum yalan yok ama onlar da bu ülkenin vatandaşı ve benimle aynı haklara sahipler birbirimizden üstün değiliz beni koruyan devlet onu da korusun buna itirazım yok olamaz da