HappyMom sayin yonetici neden bu bayana cikistiginiz kadar baska bi konuda sert konusan kisilere ayni sekilde cikismiyosunuzz. Burasi anne bebek platformu. Bizmi yanlis biliyoruz..
Her zman oldugu gibi bu konudada zit dusen insanlar muhakkah olucaktir. Post yorumlarini okuyosunuzdur.
İstanbul Sözleşmesi
EsraAcar78 postu açma amacın nedir? Merak ettim. Kaos oluşturmak içinse amacına ulaştın tebrikler 👏🏻
- Düzenlendi
svserzrm ben de size diyorum ki rahatsız olduğunuz bi konuda bu başlığı görüp girmeyin boş yere gerilmeyin diğer bi kadın için de geçerli bu şahsen ilgimi çekmiyorsa girmem posta sizin hem ilginizi çekmemiş onu da geçtim girip bi de yöneticiye tavsiye de bulunuyorsunuz görmezden gelebilirsiniz. Kıymetli tavsiyelerimi kıymetli arkadaşlarıma veriyorum zaten siz bunu hiç dert etmeyin kendinize tartışma yaratmaya da çalışmayın . İlginizi çeken sizi bilgilendirecek olan postlar var orda devam edebilirsiniz
Mom97 postu active bitanede yorumunu goremedim ben kaos yaratip kacmak oldu bu.
ruyadandunyaya teşekkür ederim uzatmanın pek manalı olduğunu düşünmüyorum.
Mervenzeee o hanfendi buranın ağası gibi ünlemli atarlı yorumlar atıyo herkese . Bi eşcinselleri savunmadıgı kalmıştı
Dnz8806 sorsan herkes müslümanım der hanım efendi ama Müslümanlık lafızda değildir .. Allah’ın haram kıldığı şeyleri de haram olarak kabul edip kaçınmaktır … ben müslümanım deyip saygı duyuyorum demek nasıl bir mantık anlamam … iyi günler 🌞
Mom97 evet üstte yorumunuzu gördüm 😊😂
Aysegulmanastir allahın yasakladığı lanetlediği şey olması yetmiyo sizce
rukiyyee evet Allah kimseyi şaşırtmasın evlatlarımız ve bizim fıtratımız karakterimiz iman üzere sabit olsun 🌷zor dönemler
svserzrm kocam beni aldatıyor kayinvalidemle aram bozuk postlarina da aynı duyari kasıp adminlere sesleniyor musunuz çok merak ettim?
Mervenzeee amin inşallahh 🤲🏻🤲🏻
fethiyeli48-48 aynen öyle ya
SB_ sadece gulduyorum🤣🤣🤣
fethiyeli48-48 burası kadınların bulunduğu bir uygulama ve kadınları en yakından ilgilendiren konuda konuşmak herkesin özgür hakkı sen konuşmak istemiyorsan yorum yapmazsin olur biter.
Burada dinimize uygun değildi diyerek kendinizi kandirmayin. Zinayı suç olmaktan çıkaran da aynı kişilerdi unutmayın.
Mom97 Ünlem sadece tepki ve atar için kullanılmaz :) Cümlenin vurgusunu belirtmek için kullanılır biraz dilbilgisyle alakalı bir durum o ünlem durumu umarım anlatabilmişimdir.Sizin konuya bana saldırarak girmeniz neyin atarı peki? Sizi ne rahatsız etti?Kimseye fikrinizi belirtemezsnz dediğim cümlem yok.. Not:soru işaretlerim atardan değil ;)