DenizSayer anokta 17 haftalık 1 3 kg arasında değişiyor zaten az buz göbekliydim ama bebekte var onun içinde çok hafif belirginleşti🤰🏻🌸
litwine anokta 17+4 olduk 6 kilo aldım ☺️ hamile kalmadan önce çok çok zayıftım doktorum da normal dedi o yüzden göbeğim de erken çıktı 15. haftada falan 😂
Dilek94- 16+1 karnım hiç belli değil ilk 3 ay hamileyim diye gece bile durup durup birşeyler yedim 5 kilo aldım ama şu sıralar sabitim
Elif3534 anokta ben de 17+1′im. 3 kilo aldım. Valla görenler hayırlı olsun demeye başladı 😃 göbek çıktı bariizzzz
Melisacaaglar anokta 19+3 olduk 3 kilo aldık sağlıklı beslenme temelimiz 🥰 kızım sağ olsun her şeyi yedirmiyor Mide bulantılarıyla tam gaz yola devam 🙏🏻
Sevcan34 anokta 0 kilo aksine 10 kilo verdim bulantı kusmalardan😭😭 ikinci gebeliğim bu kadar açlığa rağmen çıktı göbüş🙈
Elostugra anokta 2.hamileligim henüz 1 kilo aldım gebegim belli olmaya başladı agustos donu Eylül başı doğum 16+2 şuan
Damla24 17+6 hiç kilo almadım henüz, başından beri 3 kilo verdim ama, sabah karnım dümdüz akşama kadar ayrı bir şişiyor 🙈🤭
Cimen_bebek belisslinaa oyy masallah yaa baya zayifmişsın 😊 bizim suanki halimizle dogum yaparsin anca almis halin okadar olur 😁
Eegurefeoglu anokta yapınıza bağlı sanırım tamamen 😅 benim karnım incecikti hamile kalmadan önce 2. Aydan sonra pantolonlarım olmuyodu öyle düzenli olarak büyümedi ama erkenden yuvarlak bi göbüşüm olmuştu
buiyimi anokta 20 haftalığim 2 kilo almıştım 2. Gebelik olduğu için erkenden çıkmıştı zaten 🤭 kilo olduğunu düşünüyorum bebek daha küçüktür ☺️
Serpilbb anokta benimde öyle göbeğim belirginleşmeye başladı 16+5 im bebek küçük olsada rahim bebekten çok daha büyük olduğu için çıkarmış göbek ben normalde hiç göbeğime kilo almam ilk defa göbeğim var 😂 göbek çıkınca mutlu oldum ama bide hareketleri hissetsem 😊
_Elifffffff_ anokta 19+4′üm 1.5 2 kilo aldım karnım yeni yeni belli olmaya başladı 🤰ama herkes küçük olduğunu söylüyor 🙈
OzgeAlya anokta Hiç kilo almadım aksine 5 kilo verdim fakat göbeğim var 💁🏻 16 haftalik da hamileyiim🧚