azraaaaa 18+4 olduk göbek Yok denecek kadar az kilo ise mide bulantısından verdiğim kiloları almaya başlıyorum daha yeni yeni 😂
azraaaaa Sumisalii doktora bağlı canım 13+5 te söyledi 18+4 olduk hala aynı değişmedi iyi bi doktorsa hemen anlar
Dyg61 anokta bebekse sabah belli eder kendini akşama kadar karın davul gıbı oluyo sabaha bısey kalmıyo sabahları artık gobegımın çıktığını fatkedıyorum 18+4 2 kılo falan aldım
DenizSayer anokta 17 haftalık 1 3 kg arasında değişiyor zaten az buz göbekliydim ama bebekte var onun içinde çok hafif belirginleşti🤰🏻🌸
litwine anokta 17+4 olduk 6 kilo aldım ☺️ hamile kalmadan önce çok çok zayıftım doktorum da normal dedi o yüzden göbeğim de erken çıktı 15. haftada falan 😂
Dilek94- 16+1 karnım hiç belli değil ilk 3 ay hamileyim diye gece bile durup durup birşeyler yedim 5 kilo aldım ama şu sıralar sabitim
Elif3534 anokta ben de 17+1′im. 3 kilo aldım. Valla görenler hayırlı olsun demeye başladı 😃 göbek çıktı bariizzzz
Melisacaaglar anokta 19+3 olduk 3 kilo aldık sağlıklı beslenme temelimiz 🥰 kızım sağ olsun her şeyi yedirmiyor Mide bulantılarıyla tam gaz yola devam 🙏🏻
Sevcan34 anokta 0 kilo aksine 10 kilo verdim bulantı kusmalardan😭😭 ikinci gebeliğim bu kadar açlığa rağmen çıktı göbüş🙈
Elostugra anokta 2.hamileligim henüz 1 kilo aldım gebegim belli olmaya başladı agustos donu Eylül başı doğum 16+2 şuan
Damla24 17+6 hiç kilo almadım henüz, başından beri 3 kilo verdim ama, sabah karnım dümdüz akşama kadar ayrı bir şişiyor 🙈🤭