Mizgin2020 Bfduam bilmiyom canım ya her ay negatif görmek bizden sonrakiler hamile kalıyor bizde tık yok gözüm yok asla Allah bağışlasın inşallah ama niye bizim olmuyo ki neyi yanlış yapıyoruz ki
Bfduam EsrSvm onu yapabiliyor muyuz izin veriyor mu yönetim ok se süper, olmuyorsa da bir birimizi bildiğimizden, “haydi bismillah simdi nisana başlıyoruz ” deriz, devam ederiz:)
umudumvar2 Bfduam canım buldum yorumu https://forum.mutluanneleriz.com/d/216021-gecikme-ve-g-s-hassasiyeti-s-f-r/3 burda en başlarda oyulma diye yazan var
Mizgin2020 umudumvar2 😔😔 bilemiyom kuzum ya artık çok ortada kalıyorum çocuğunu öldüren bakmayan atan insanlara evlat nasip oluyoda bize neden olmuyo ki
EsrSvm Mizgin2020 umudumvar2 Kızlar o kadar iyi anlıyorum ki sizi.Bende çok sorguladım yeri geldi isyan ettim Rabbim affetsin 😔 Allah’ım kimseyi evlatla sınamasın.Ben inanıyorum hepimiz çok yakında alıcaz o haberi ❤️ Rabbim bu yolda bize Güç,Şifa ve Sabır versin inşaallah 🤲🏻
umudumvar2 Mizgin2020 Kimisinin beş altı çocugu var inan biz olsun diye kullandıgımız takviyeleri hiç bilmiyorlar , bazı insanlar istediği zaman hamile kalıyor, ya da istemeden kalan oluyor biz belki de çok istediiğimiz için sınanıyoruz canım
EsrSvm Bfduam Tekirdağ’da kuzum.Burda Özel hastanede en popüler doktorun ücreti 170 TL.Ben Çorlu’da yaşıyorum ama doktorum Tekirdağ’da.Daha önce Avcılar’da yaşıyordum İstanbul’un ücretleri hastaneye göre değişiklik göstermesine rağmen genel anlamda daha fazla tabi
Mizgin2020 Bfduam 17 ay bitiyo deniyorum kuzum ilk zamanlar o kadar kafan senle oynamıyor ama zaman ilerledikçe çok zorlaşıyor