Mizgin2020 Bfduam evet uroloji doktoru eşime çocuk sahibi olabilirsiniz dedi bende artik ne yapacağımı bilmiyorum
Mizgin2020 Bfduam özel hastaneye gidiyorum ki canım 6 7 aydır özel kadın doğum doktorlarına gidiyorum ben
Mizgin2020 Bfduam klomen ve daha da etkili olan letresan toplamda o tedaviyi 4 kere yaptı doktor canım
giresun EsrSvm ne kadar zamandır bebek denemesi var bende 10.ayima girdim beklesemmi bilmiyorum benimde sebepsiz
EsrSvm giresun Canım ben 20 aydır bekliyorum.İlk 1 sene doktorlar herhangi bir tedavi uygulamadı.Daha sonra biz hemen doktora gitmek istemedik stres olmamak için.Ama sana tavsiyem mutlaka beklemeden kontrole git canım.Hatta mümkünse farklı bir kaç doktora görün.Bende Prolaktin dışında hiç bir problem yoktu.Ama TSH ım yüksekmiş bunu yeni doktorum söyledi.Bu zamana kadar boşuna bekledim yani.
Bfduam EsrSvm tsh yüksekliğinde kalınma zorlaşırmış, bi tanıdığım ilaçla dengelendiğinde hemen kalmıştı ve “yıllarca boşa beklemişim” demişti onunda 2,3 yıl olmamıştı böyle. Inş seninde dengelence kendiliginden olur kuzusu:)
giresun EsrSvm ben zaten gitmediğim doktor kalmadı ne devlette ne özelde hsg kadar çekildim ama hala bekliyoruz henüz bir tedaviye başlamadım doktorların hepsi 3 ay daha bekle diyor