umudumvar2 EsrSvm İnşallah kuzum Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah hepimizin gönlünden geçenin en hayırlısı olur 🤲💕
EsrSvm umudumvar2 Bu gebelik işi o kadar mucizevi ki çoğu kişinin standarda göre olmuyor kuzum.Geç göllenme olma olasılığı çok yüksek ama adet olsanda üzülme.Bir kaç kişi bu gibi durumların gebeliğe hazırlık olduğunu da söylüyor çünkü.O yüzden adetin olmayana kadar umut hep var 🥰
umudumvar2 EsrSvm çok haklısın canım sabahtan beri bayagı yorumlar okudum adet tarihinden 10 gün sonra bile adeti gelmeyip öğrenen var Allaha kalmış gerçekten kuzum inşallah o mucizelerden biri olurum 🤲🤲
EsrSvm Mizgin2020 Bunda da vardır bir hayır kuzum.Adet görene kadar umudumuz hep var.İnşaallah mucizen bu ay nasip olur ❤️🤲🏻
Bfduam EsrSvm benim muhtemelen negatif canım. 5 gün kala yapmıştım en son öyleydi. 4 günüm var olsa çıkardı.
Bfduam EsrSvm biiznillah:) ya bizim nart topiğimize kaysak mı burdan ben orayı içselleştirmiştim daha da. Hatta nisan belki mayıs topiklerinide ordan devam etsek diyorum nasılsa hepimiz kendi öykümüzü biliyoruz, karışmazda:) Orası bizim mekan gibi:)
umudumvar2 Bfduam https://forum.mutluanneleriz.com/d/759062-adet-gunu-idrar-testi-negatif-cikip-adetten-sonra-gebeligini-ogrenenler burayı oku canım
Bfduam EsrSvm özel muayene öyledir ama verdiğine değer. Hastanede o kadar zaman ayıramıyorlar. Ucreti 400 civarı mı? (genelde o aralıkta olur)
Bfduam EsrSvm onu yapabiliyor muyuz izin veriyor mu yönetim ok se süper, olmuyorsa da bir birimizi bildiğimizden, “haydi bismillah simdi nisana başlıyoruz ” deriz, devam ederiz:)
Berraeray1 EsrSvm bende geçen cumartesi başladım klomene 2. Ay klomende ki ilk ayım nasip olmadı Allahım bu ay nasip eder inşallah isteyen herkesin kucağını doldursun🤲🏼