Ovunc_92 EsrSvm teşekkür ederim canım amin inşallah bende çok klomen kullandım ama bende işe yaramadı adetlerim düzenli olduğu halde sende problem neydi 🤗
EsrSvm Ovunc_92 Normalde hiç bir problem yoktu canım.Daha doğrusu diğer doktorlar öyle söylüyordu 🤦🏻♀️🙃 Ama yeni doktorum Sağ tarafta hafif PCO belirtisi var dedi sadece USG de göründüğü için ve tahlillerim temiz olduğu için pek önemsemedi.Birde TSH yüksekliği varmış onun için dahiliyeye görünücem bakalım
EsrSvm Edaozencan Ya çok sevindim canım benim 🥰 Keseyi hiç bilmiyorum canım ben gebelik yaşamadım çünkü.Bilen biri cevaplarsa daha sağlıklı olur. 🌸
Edaozencan Happybsrn hayır sadece 5 gün kullandım. Devam etmedim ilaca her kontrole gittiğimde büyüyordu. Sonra da çatlatma iğnesi oldum
EsrSvm @Bfduam @umudumvar2 @Mizgin2020 Kızlar nasılsınız ? Sabırsızlıkla sizlerin sonuçlarını bekliyorum 🥰 Öğrenen yok mu henüz 🙈
umudumvar2 EsrSvm yok kuzum benim durum aynı sabah yine test yaptım negatif eşim diyor artık yapma adetin gelirse gelir gelmezse kan veririz🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Bfduam EsrSvm benim muhtemelen negatif canım. 5 gün kala yapmıştım en son öyleydi. 4 günüm var olsa çıkardı.
EsrSvm umudumvar2 umudumvar2 Allah Allah 🤔 Belirtin olmaması da bir işaret bence kuzum ama eşin haklı test yapma bakalım 1 hafta içerisinde gelmezse kan verirsiniz.Kaç gün geçti derin peki ?
umudumvar2 EsrSvm Evet dün anneme gittik anneme de öyle geldi adet olacak olsan çok şişerdi falan dedi annem de anladı bir değişiklik var ama nedeni belli değil canım, cumaya kadar bekleyeceğim inşallah gebeliğe işarettir 🤲🤲🤲