1zehramom annee27 belisslinaa 14. Haftamda doktorum %80 kız dedi 17. haftamın sonlarına doğru gittiğimde ise erkek dedi kafam karıştı yani
annee27 1zehramom ayy ya bizede erkek gbi ama kesin degil ddi. Bu defa belli olur herhalde oglumda da kiz buyuk ihtimal demislerdi sonraki hafta pipi gormustuk 😅 bunda da erkek diyip kizmi olacaj acaba diyorm 😊🌼
DenizSayer annee27 16 haftamda kızım olacağını öğrendim 👼🏻🌸🤰🏻🙏🏻 Umarım nettir doktorum iki çizgiye kız diyoruz genelde kız dedi ama kızım diye sevmeye başladım bile
annee27 DenizSayer hadi insallah ya ben 16 haftaya yeni girdim gidip ogrenmem lazim hafta ici dayanamiyordm 🤣
Sarekrlngc annee27 14 haftalıkken kız bence ama kesin değil demişti salı günü 17+2 oluyoruz doktor kontrolümüz var kesin öğreneceğiz 😊
annee27 Sarekrlngc hadi insallah bizim bunada erkek gbi sanki ddi ama bacak arasii gormedi bir kiz olurmu umudum var 😅
Fatma7666 annee27 En heyecanlısı da buymuş öyle güzel ciciler var ki içim gidiyor içim kıpır kıpır yaaa 🥰🥰Gönlünüzden geçen olsun inşallah 🥰🤲🤲
annee27 metehaninannesiii kemik yapisi kesin cikmiyor cnm benm oglusumda kiza benziyor ddi sonraki hafta pipiyi gorduk 🤣
metehaninannesiii annee27 nisanın 7 sinde randevumuz var o zaman 16+3 haftalık oluyorum inşallah o zaman söyler de
annee27 3MelekAnnesi3 hadi insallah bende hafta ici ogrenmek icin gidicem ama gosterrmi emin degl bnm iki oglanda gosterrdi hep bunda tikandik oyuzden bi kiz umudum var 😅🌼
annee27 Morvy hayir kuzum ya meraktan ölcen inanki bu defa kizi bulabildik mi acaba diyorum kendime bikac gune ogrenicm insallah😅💜🧚♀️👶🌼
annee27 OzgeAlya valla hani oglum olmasa saglikla gelsin hic onemli dgl ama insan olmayanida istiyormus. Birde saglikla sihatle hayirli bir kizim olursa cok sevinirim 😊
Ays0 İlk 11de bacak arası boş ama daha küçük kesin düşünme demişti sonraki her kontrolde kız dedi 17+3de kesin diyorum alışverişi vs yapabilirsin eminim dedi. Minnoş bir kızım olacak 💕😍