Daniay Susev Yalnız değilsiniz 🤩 Bizde 18 haftalık olduk hala bilmiyorum ve çok merak ediyorum ayın sonunda randevumuz var artık ozaman öğreniriz diye düşünüyorum ❣️
annee27 OzgeAlya ayy bnde ayni haftadayim bu hafta gidecegim cok merak ediyorum 2 oglandan sonra kiz olursa cok sevinirim rabbim saglik sihhat nasip etsin önce 🙏🌼
annee27 metehaninannesiii erkek bebisler kendini erken belli ediyor bn iki oglumida 12 de ogrenmistim bunda bisey yok daha merak ediyorum iyice 😬😅🧚♀️
metehaninannesiii annee27 bizimki bacağın arasını göstermedi canım doktorumuz kemik yapısına göre söyledi 😂❤
annee27 Nurtrky darisi bize insallah bir prenseste bana nasip etsin rabbim saglikla sihhatle hayirla insallah 🙏🌼💜
BRUTAL-BETTY Bende bugün 14 haftalık oldum 16 olunca gidecem inşallah öğrenirim cinsiyet.11 haftalıkken erkek olabilir dedi 13 haftalık olunca kıza çok benziyor dedi 🙈🙈 buradaki arkadaşların bazıları kız bazıları erkek dedi 🙈🙈
annee27 BRUTAL-BETTY 16 da kesin ogrenrsn ddi bnim doktor tabi gostrrse merakla gidecgm gunu bekliyorm valla 😊
Fatma7666 annee27 En heyecanlısı da buymuş öyle güzel ciciler var ki içim gidiyor içim kıpır kıpır yaaa 🥰🥰Gönlünüzden geçen olsun inşallah 🥰🤲🤲
annee27 OzgeAlya valla hani oglum olmasa saglikla gelsin hic onemli dgl ama insan olmayanida istiyormus. Birde saglikla sihatle hayirli bir kizim olursa cok sevinirim 😊
annee27 metehaninannesiii kemik yapisi kesin cikmiyor cnm benm oglusumda kiza benziyor ddi sonraki hafta pipiyi gorduk 🤣
annee27 3MelekAnnesi3 hadi insallah bende hafta ici ogrenmek icin gidicem ama gosterrmi emin degl bnm iki oglanda gosterrdi hep bunda tikandik oyuzden bi kiz umudum var 😅🌼
annee27 Morvy hayir kuzum ya meraktan ölcen inanki bu defa kizi bulabildik mi acaba diyorum kendime bikac gune ogrenicm insallah😅💜🧚♀️👶🌼