pink_dream25 Nur000 %100 erkek mi demişti yoksa ihtimal mi demişti banada 11 de erkek dedi 13 de yine erkek dedi bide büssürü şey aldım😀
Nur000 pink_dream25 %100 kesin dediler kordonu pipiyle karistirmis 😂 ama alisveris yapmamistim ben çünkü alisveris icin cok erken 25 ten sonra baslayacagim insallah
prensesimbenim_ annee27 13+2 ikili testte %90 kız olacagını ogrendim yanılma payı var bakalım ayrıntılı ultrasona randevu alıcam şuanda 15+6 olduk ❤️🙏🏻
annee27 3MelekAnnesi3 bnm ogluslardan sonra bir kiz iyi geldi birde sulalede kiz yok herkes sok oldu 🤣🤣🤣
3MelekAnnesi3 annee27 ahahah ne güzel ben daha kimseye demedim esime bile balon aldım bakalım aksam sok olcak cok kız istiyordu 😂ama nasip kısmet hayırlısı olsun saglıklı olsun bakalım belki ilerde coook ilerde benimde kızım olur bida 😂😂😂
momof3 annee27 16+2 olduk bugün gittik hafta öndeymişiz 💙 Oğlumuz olacak 11. Haftada öğrenmiştik bugün renkli ultrasonda da gördük 🙂
annee27 momof3 erkekler kendini erken belli ediyor benm oglanlarda 12 de belli etmisti bu defa kizmis ama 😊🌼
annee27 3MelekAnnesi3 ben 3 de buldum kizi ancak kuzum belki sende 3 te bulursun 😅😊 ben dayanamadim inanki balonu cok istiyordum pat diye soyledim 🤣
annee27 3MelekAnnesi3 ne guzel sabretmissin ya ben dayanamadim suanda pisman oldum 🤣🤣🤣 balonu patlatana kadar dayan sonra pisman olma.bnm gbi 🤣
annee27 momof3 insan olmayanida istiyor birde o duygu tadilsin istiyor degilmi? 😊 kizi duyunca soka girdim inan 😅 sende 2 kizdan sonra oglusuna cok sevinmissindir eminim rabbim saglikli hayirli evlatlar olmalarini nasip etsin insallah 🙏🌼😊