annee27 Genelde bu haftadakilerin kizi oluyormuş, dogrumu acaba? Bir kizda ben istiyorum hayirlisiyla hala ogrenemedik cinsiyetimizi 😓 ogrenen sansli anneler kimler? 😊👏🌼
metehaninannesiii annee27 biz 12 haftada öğrendik doktorumuz %80 erkek dedi nisanın 7 sinde randevumuz var
1zehramom annee27 belisslinaa 14. Haftamda doktorum %80 kız dedi 17. haftamın sonlarına doğru gittiğimde ise erkek dedi kafam karıştı yani
Nur000 metehaninannesiii banada 11 den 16 haftaya kadar erkek denildi 19 haftamda kesin kız olduğunu ogrendim 😂
annee27 metehaninannesiii erkek bebisler kendini erken belli ediyor bn iki oglumida 12 de ogrenmistim bunda bisey yok daha merak ediyorum iyice 😬😅🧚♀️
annee27 Nurtrky darisi bize insallah bir prenseste bana nasip etsin rabbim saglikla sihhatle hayirla insallah 🙏🌼💜
metehaninannesiii Nur000 abooooo doktorumda dedi alışveriş yapmayin 1 ay sonra tekrar bakalım dedi 1 ay sonra da 16+3 haftalık oluyoruz inşallah kesin konuşurda artık hazırlıklara yavaştan başlarız 😂
pink_dream25 Nur000 %100 erkek mi demişti yoksa ihtimal mi demişti banada 11 de erkek dedi 13 de yine erkek dedi bide büssürü şey aldım😀
Fatma7666 annee27 12+3de %70 kız denildi 5nisanda kesin öğreneceğiz çook heyacanlıyım günler geçmiyor 🥸🥸
Fatma7666 metehaninannesiii özeldeki doktorumuz kız dedi %70 devletteki de erkeğe benziyor dedi burdan da attım erkek tahmin edildi bakalım hayırlı sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil baba kızcı ben erkek istiyorum 🥰Kızım prensesim diye karnımı seviyor babası bir tane pembiş ayakkabı almış diyorum erkek olsa diyor ikincisi kız olsa o giyer benden daha da heyacanlı o karnımı seviyor sürekli konuşuyor diye bebek ona düşkün 🥰
annee27 OzgeAlya ayy bnde ayni haftadayim bu hafta gidecegim cok merak ediyorum 2 oglandan sonra kiz olursa cok sevinirim rabbim saglik sihhat nasip etsin önce 🙏🌼
metehaninannesiii Fatma7666 benim eşimde o sekilde eşim kız istiyor minik prensesim diyor ama benim içime de erkek doğuyor bende erkek istiyorum hamile kalmadan once de içime doğmuştu test yapmıştım hemen cift cizgi olmuştu
Fatma7666 metehaninannesiii Bende aynı hissetmiştim sanki kimyasallarımda olmuştu korkuyordum test yapmaya yaptım silik çıktı kan verdim çıktı inanamadım ona söyledim dondu kaldı spora gidiyor salonda eşyalarını unutup gelmişti çok gülmüştük 😀Babasının kızı diyor hele doğ anneni kıskandırağız falan diyor çok seviyor kız çocuklarını bakalım artık hayırlısı Allahtan 🥰🤲
MELOMEL Biz de salı hastaneye gideceğiz 15+3 olacağım inşallah belli olur cinsiyet . Çok heyecanlıyımmmm
Daniay Susev Yalnız değilsiniz 🤩 Bizde 18 haftalık olduk hala bilmiyorum ve çok merak ediyorum ayın sonunda randevumuz var artık ozaman öğreniriz diye düşünüyorum ❣️