Gizemis Eyican tavukmu? Organik yiyorsunuzdur umarım yada köy tavuğu? Bütün tavuklar hormonlu. Nasıl yiyorsunuz hiçbişey yokmuş gibi😣
Eyican Gizemis Siz sevmiyor ya da yemiyor diye bu şekilde konuşmanız doğru değil. Şuan yediklerinizin hepsi doğal ya da organik de değil.ne koşullarda yetiştirildiğini bilmiyorsunuz sonuçta. Bu arada evet yediğim köy tavuğu rahat olun 😉
Ferahfezaaa eebru- laktozsuz süt demek içinden laktozu alınmış süt demek değildir kimyasal eklenerek bir sonraki sindirim aşamasına geçmiş süt demektir. Ve eklenen kimyasal karaciğer enzimlerinizi yükseltebilir. Bu konuda dilim yandı, görünce hemen yazmak uyarmak istedim mümkünse köy sütü ya da günlük süt için
eebru- Ferahfezaaa ülselatif kolit hastasiyim normal yada doğal süt hastalığımı tetikliyor laktozsuz süte gectigimden beri boyle bir sıkıntım yok yani keyfi bir kullanim söz konusu degil
eliffkrts Ferahfezaaa bütün doktorlar bas bas bağırıyor pastörize olmayan hiçbir süt ve türevini kullanmayın diye sizde köy sütü diyorsunuz içinde mikroorganizmalar dolu nasıl bunu öneriyorsunuz, hamilelikte laktozsuz ya da diğer pastörize sütler içilmeli👍🏻
Sementha eebru- ben de ülseratif kolit hastayım gebeliği tetikleyebileceğini söylüyor doktorlarım 19 hafta çok şükür iyiyiz ama et ve süt ürünlerinden iyice tiksindim.Sizde var mı bi değişiklik
ozlmcnn eebru- hamileliğinizde kolitiniz tetiklendi mi hiç bebek için bir sorun teşkil ediyor mu ben de şuan aktif dönemdeyim korkuyırum :/
meinbaby_ Arkadaşlar kusura bakmayın . Hakkınızı helal edin. Yiğenimi takip eder misiniz instagramda ne olur 🙏 4.5 aylık Sma hastası . ➡️ sma.cinara.umutol
Bebis1 eebru- ya ben faydalı olan hiç bişey tüketemiyorum ceviz badem muZ süt 😔😔10.haftadayım umarım düzelirim
Srpl07 eebru- portakal suyu yumurta peynir kaşar çiğ fındık kuru üzüm kuru kayısı ayran muz haftada 4 gün et
Yasemiiin- eebru- fıstık esmesi allerjik bir besin olduğu için bebekte herhangi bir ihtimale karşı önermiyorlar diye biliyorum 🤔
magnolia_ eebru- muz ve marul yiyorum ayrica cig badem ilk geneligimdede bana ve bebegime faydasi oldugunu dusundugum besinler
ipekeylul eebru- ozellikle tukettigim kuruyemis, meyve, maden suyu, sebze ve kahvaltilik.. ve en cok suuuu💜
Ciwciwim 🤰 hamileliğin ilk 3 ayında çilek 🍓 tüketme bebeğin bı yerinde çilek 🍓 izi oliyomus ben öyle biliyorum oyuzden yanindan bile geçmiyorum nar 🍒🍓 gibi meywelerden uzak duruyorum şuan bebeğin bı yerinde iz kaliyomus
Zleyha Ciwciwim bence yanliş biliyosunz o çocukta çıkan çileğin tukettiğimiz çilekle alakasi yok kirmizi leke olduğu için çilek diyolar ona😀ayrica ayva yediginde gamzeli olurmuş şeftali yediginde tüylü olurmuş böyle seyler çok denilir ama ne olcagi varsa olur bunun birseyle bağlantisi oldugu kesin değildir yanliş bilgilendirme yapmayalim diye soyluyorum kusura bakmayin🙂
Beety26 eebru- .kaldgm gunden bugune ladar.. sabahlari 2 adet koy yumurtasi. ceviz findik kuru meyveler. 1 ay tukettim 4. Ayimda. Simdide 5. Ayimda ise gunde 2 kez portakal. Bitsin portakal. Banan gecicem. Ama hic yogirt.. peynir yemiyorum..yeyemiyorum..
sweetmom OzgeAlya hergün almanızında bir faydası olmaz. Üretilir üretilmez market raflarına gelmiyor maalesef😔 ve vakit geçtikçe içerisindeki alkol oranı artıyor onu da belirtmeden geçemeyeceğim. Ben bu bilgiyi edindikten sonra hiç tüketmedim. Gebeliğim boyuncada süt ve yoğurttan gidermeye çalışıyorum kalsiyum ihtiyacımı
ayseeeeeeee Merve6521 Yumurtayı ilk zamanlar ben de hiç tüketemiyordum sadece salçalı yumurta olarak tüketebiliyordum salçanın kokusu hoşuma gidiyordu hâlâ da öyle, şuan 4 aylığız mide bulantı ilacı kullaniyorum biraz rahatlattı peynirli yumurta olarak hergün tüketebiliyorum haşlanmış sağlıklı biliyorum ama yiyemiyorsak bir şekilde tüketmenin yolunu bulmamız gerekiyo🤗🐣🤰