ipek_94 lifeofmybaby maden suyu tüketebilir miyiz ben seviyorum ama kararsız kaldım gaz yapar mı diye asitli ya
lifeofmybaby ipek_94 hayır gaz yapmıyor aksine hazımsızlığa iyi geliyor mide yanmasına falanda çok iyi geliyor. İçerisinde kalsiyum magnezyum var kramplara çok iyi geliyor benim bazen günde iki tükettiğim bile oluyor doktorunuza danışın yinede💕
ikizcanlarim2021 eebru- yaaa ben hamile kalmadan önce herseyden yerdim ama şuanda 19 haftalığız hiç sağlıklı beslendiğimi düşünmüyorum faydalı olan ne varsa yiyemiyor tiksinti geldi balıktan etten tavuktan yumurta peynir inanılmaz derece de üzüyor bu konu beni asla beslenemiyorum sağlıklı doktorun ye dediği ne varsa yiyemez oldum
eebru- ipek_94 17 haftam bitecek ben de yeni yeni basladim yemege ilk etapta 2 kilo verdim yeni toparlıyorum
ikiponcik_annesi eebru- günlük olarak yumurta kaşar peyniri beyaz peynir meyve yemeye dikkat ediyorum çerez her gün yiyemiyorum valla ama geceleri bi süt içerim yoğurduda pek sevemiyorum nedense midemi kıyım kıyım kıyıyo sanki bide pek tüketmediğimden zaar ishal yapıyo beni 🤔 haftada bir et tavuk tüketmeye çalışıyorum öyle ☺️
nrg4958 hergün kesin muz ceviz yoğurt yiyorum yumurta gün aşırı yiyorum, akşam yemeğinin yanında mutlaka salata yiyorum
Mrym1407 eebru- bol su ve günlük mutlaka süt içiyorum. Fındık ve ceviz tüketiyorum. Kahvaltıda tereyağ ve bal yiyorum