sweetmom OzgeAlya kefir mayası 24 saat geçtikten sonra kefirin içinde alkol üretimi başlatıyor. Hazır içiyorsanız belki bilmiyorsunuzdur diye paylaşmak istedim. Eğer evde kendiniz yapıyorsanızda daha az miktarda taze taze yapıp içmenizi öneririm☺️
OzgeAlya sweetmom Aaa ciddi misiniz 🤔 kendim yapmayı bilmiyorum da Hergün küçük boylarından alırım o halde 🤭
Eyican eebru- kendim için olsa belki çokta önemsemezdim ama söz konusu bebişler olunca gerçekten çok dikkatli olmak gerekiyor 🥰
Ysfnannesi Hergün sabah haslanmıs yumurta peynır salatalık domates ceviz közlenmis kırmızı biber simit değişiyor bunların hepsınj yemedgımde oluyor ara öğün elma havuc muz ikindi gibi fındık fıstık ceviz cekirdek kayısı kuruüzüm incir vs gibi çerez aksam daha hafif şeyler sade maden suyu genelde hergün icerim magnezyum acısından zengin diye süt içemiyorum suan 5 aylık olcaz ins daha yeni yeni beslenmeye baslıyorm onun dısında 🤮böyleydm
Nurr_1 Ysfnannesi yumurtadan tiksindim ben daha önce mideniz bulanirken yiyebiliyor muydunuz yumurtayı Ben çok severdim kahvaltıda yumurta olsun başka biseye gerek yoktu ama şuan Bi daha yiyemeyecekmisim gibi geliyor 🙄🙄
mervikodunyasi eebru- ev yoğurdu,çiğ kuruyemiş,muz,pekmez,yumurta,bal,süt 😌 farklı zaman dilimlerinde az ve sık besleniyorum ben de 🌼
sweetmom OzgeAlya hergün almanızında bir faydası olmaz. Üretilir üretilmez market raflarına gelmiyor maalesef😔 ve vakit geçtikçe içerisindeki alkol oranı artıyor onu da belirtmeden geçemeyeceğim. Ben bu bilgiyi edindikten sonra hiç tüketmedim. Gebeliğim boyuncada süt ve yoğurttan gidermeye çalışıyorum kalsiyum ihtiyacımı
yasemin333 OzgeAlya sadeyi öneriyorlar ya o yüzden meyveli denememiştim hiç sadeyi de içemedim zaten 😁
1_minik OzgeAlya kefir içmek için her markayı denedim altınkılıç vb yok o bu meyveli vs iğrenç zaten en içilebilir ve tadı güzel olan Atatürk orman çiftliğinin ki ve Eker in küçük kefirleri…içermeyenler denerse bana hak verir…AOÇ maalesef Nevşehir’de olduğum için içemiyorum Ankara’da A101 lerde cam şişelerde satılabiliyor ama hemen bitiyor çok güzel …şimdi de Eker in küçük boyunu bulmaya çalışıyorum Migros’ta büyük boyu var ama büyük boylar hemen içilmediği için almak istemiyorum…küçük boy alır tek tek gün içinde içmek daha güzel taze….
jasmin001 Ananas,avakado muz yumurta,sut ceviz kuruyemiş çiğ badem pekmez sabah kepekli ekmek yiyorum 1 dilim Midem bulanıyor çünkü
Merve6521 eebru- ay bende öyleyim bebeğim kız sizinkinin cinsiyeti ne merak ettim çünkü bazı kişiler bana et tavuktan tiksindiysen kızın olacak dediler öyle de oldu 😂
eebru- Merve6521 12+5 de kiz gibi duruyo dedi ama yarin 17. Haftamda gidicem kontrole kesinlesir insaallah 😂
Gozdeku yasemin333 sade kefirlerin bile markadan markaya tadı değişiyor. İçeriği temiz meyveli kefir içimi daha kolay. Gerçekten lezzetli. Meyveli yoğurt gibi. 🥰
Redpepper Ayva, yogurt, ceviz, badem, muz, şu ara çilek hatta icimde cilek ve ayva agaci cikabilir her an :)
ipek_94 eebru- kaçıncı haftadasınız ? Ben 13 haftalık hamileyim sadece meyve ve hamurişi, makarna yiyorum çok iştahsızım yemek yiyemiyorum 😔
eebru- ipek_94 17 haftam bitecek ben de yeni yeni basladim yemege ilk etapta 2 kilo verdim yeni toparlıyorum
Iby ipek_94 bende 10 hafta ve hala et ve yeşil gıdalar dahil çoğu şeyi yiyemiyorum umarim böyle devam etmez