Cerensnl eebru- bende tiksinmemek için 1 gün yiyorum 1 gün yemiyorum yumurtayı yemedigim günler süt tuketiyorum 😊
lifeofmybaby eebru- hergün muz, kaşar peyniri, süt tüketiyorum. Hergün Maden suyu içiyorum mutlaka. Et tüketimini arttırdım haftada 4 falan oluyor. Aynı zamanda vitaminlerimi aksatmıyorum bunlarda çok önemli çünkü yediğimiz besinlerle yeteri kadar vitamin mineral alamıyoruz.
ipek_94 lifeofmybaby maden suyu tüketebilir miyiz ben seviyorum ama kararsız kaldım gaz yapar mı diye asitli ya
Veralynn lifeofmybaby Maden suyu diyibce aklima bu geldi 🤦♀️😁 [url=https://hizliresim.com/92sPBW][img]https://i.hizliresim.com/92sPBW.jpg[/img][/url]
eebru- Nazlideniz91 avokadoyu aslinda benim doktorum da onerdi ozellikle yogurtla tuket dedi ama ben yeni tatlari tatmakta cok çekirgenim.tadini bilmediğim seyi yiyemiyorum pek
Nazlideniz91 eebru- Ben kahvaltı sosu olarak bakıp hazırlamıştım tadı hiç fena değil aslında, ama alışkın olmadığımız için sürekli yemiyoruz insanın aklına gelmiyor. Avokado içine sarımsak rendeleyip limon döktüm az da ceviz kırıp serpiştirdim kahvaltı sosu yada tavuk et yanında sos olarak tüketebilirsiniz bir şans verin umarım beğenirsiniz ☺️ Bebişiniz avokadolarla büyüsün 🙈
mucizemm_3 eebru- avokadoyu limon sıkıp birazda tuz koyuyorum öyle alıştım ama önemli olan olgunlaşmış olması sert olursa yiyemezsiniz
tupikbebiskom eebru- Avakadonun tadi sekeeisz armut gibi uzeriine bal döküp yiyorum şekeeli armut oluyo 😀
Ellu eebru- eebru- avocadoyi ben nasil yiyorum size anlatiyim ozaman cok lezzetli oluyor: avocadoyu ezin bi tabagin icinde üzerine tuz karabiber ve bol limon sıkın, ben böle salata niyetine bile yiyorum😅ekmegin üzerindede güzel oluyor😊
yasemin333 OzgeAlya ben kefir içemiyorum yaa tadı hoşuma gitmiyor.Yoğurt süt tüketiyorum onun yerine.
sweetmom OzgeAlya kefir mayası 24 saat geçtikten sonra kefirin içinde alkol üretimi başlatıyor. Hazır içiyorsanız belki bilmiyorsunuzdur diye paylaşmak istedim. Eğer evde kendiniz yapıyorsanızda daha az miktarda taze taze yapıp içmenizi öneririm☺️
softes Bal_annesi yasemin333 içine meyve doğrayıp tüketmeyi deneyin. Biraz farklılaştırn çok faydalı bebekler için hergün değil tabi ama haftada 3 kez falan tüketin
Nil__k En çok avokado yedim hem canımın isteyişinden hem de çok besleyici.tavuk yememeye özen gösteriyorum hormonlu oluşundan ötürü doktorum da önermedi.
Eyican eebru- tavuğu farklı lezzetlerle buluşturunca çok güzel oluyor. Baharat katıyorum özellikle kekik son aşamada da krema ve kaşar peynir katıyorum. Denemenizi tavsiye ederim pişman olmazsınız 😉
eebru- Eyican şöyle soyleyim geçen gun tavuk donercinin önünden geçiyodum kokunca canim çekti yedim aksam esim bugun ne yedin dedi. Tavuk doner yedim dedim bana sen artik tavuk yiyebiliyo musun demesiyle benim lavaboya gidip cikarmam bir oldu 😂😂😂
Gizemis Eyican tavukmu? Organik yiyorsunuzdur umarım yada köy tavuğu? Bütün tavuklar hormonlu. Nasıl yiyorsunuz hiçbişey yokmuş gibi😣
bebekce Nazlideniz91 ben balla püre yapıp kızarmış ekmeğe sürüyorum üzerine de ceviz koyuyorum bide öyle deneyin çok lezzetli oluyor 🤤
Bal_annesi Zasya oyyy Allah yardımcın olsun düzelir inşallah bulantıyı ucundan yaşıyorum çık zor ya 😔
Eyican eebru- 😂 dışarda yapılanları çok tercih etmiyorum. Şuan bi köyde görev yapıyorum. Tavuk süt yoğurt yumurta herşey doğal burda 😇 sağolsunlar köylüler eksik etmiyorlar. Daha 5+6 yım. Gebe olduğumu duysalar evlerindeki herşeyi bana getirirler heralde 😂
Pelin__1 eebru- 2 bardak süt, 1 kase yoğurt, ceviz, badem, muz, peynir, meyve,1veya 2 tane yumurta, fındık bunlar her gün düzenli tükettiklerim
birtriptanesi eebru- Ben hergün sade maden suyu tüketiyorum bir de bebeğe kilo aldırıyor diye muz yemeye çalışıyorum ama kabızlık yapıyor diye onu bırakıp yeşil ekşi elmaya geçtim.Canım onu çok çekiyor ve bebeğin cildi daha parlak olur diyorlar.