Pinar-gg Merhaba bende medikal park mehmet bala gdiyorum tam istediğim gibi bir doktor çekinmedn herseyi sorabiliyorm ilgili 32 haftadayız hersey güzel gdşyo suan
Gozde2019 Pinar-gg her muayeneye gittiğiniz de ücret ödüyor musunuz ? Ve tarama testleri vs ücreti nedir acaba ?
Mitokondri Mine_35 bende 39+0 oldum beklemedeyim. Çok heyecanlı Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌼😊
Nurdan9335 Merhaba ben de egepol hastanesi onur umut Yücel doktorum çok memnunum 19 haftalık oldum 175 TL ödüyorum muayene ücretine
Htckrdmn Biannee1 bende can Hastanesi’ne gidiyorum emre beyde ayrıldı ordan merak ettm muayne ücretini öğrendiğim iyi oldu teşekkürler ederim 🤗
Biannee1 Htckrdmn ben can hastanesini beğenmedim çok sıra bekleniyor ve memnun kalmadım Emre beyin şuanki kendi yeri çok temiz ve çok iyi ilgileniyor
kubratopal35 Biannee1 bende Bartın’dan geleceğim memleketim orası orda doğum yapmayı planlıyorum da hangi hastanede doğum yaptiriyo acaba Emre bey? Ssvd düşünüyorum onunda yaptırdığını duydum
Ummuhankoc Biannee1 bende ona gidiyorum ilgi alakası çok güzel aslında her soruya özenle cevap veriyor herşeyi tek tek anlatıyor
Biannee1 kubratopal35 kendi kliniği var bayraklıda queen hera clinic çok ilgili çok temiz tavsiye ederim 👍