baloglu1 Biannee1 2. Bebeğime hamileyim can hastanesinde doğum yapmıştım Cenk Mustafa beydi doktorum ona gidiyordum ikinci hamileliğimde de ama özel sağlık sigortası yaptıracağım için bir tanıdığım vasıtasıyla su hospitale geçiş yapacağım
ArSem3535 kubratopal35 perinatolog olduğu için muayene fiyatları biraz yüksek 500 TL. Ama riskli bir gebeliğiniz varsa kesinlikle tavsiye ederim, her muayenede bebeğin tüm organlarını inceliyor tek tek
Sueda-123 Bende buca kadın doğuma gidiyorum devlet hastanesi ama çok memnunum ilk cocugumu özelde yaptım bana çok teşkilatli gelmedi o sebete bunda hiç özel tercih etmedim
Elif_35 Sueda-123 memnunmusunuz peki kadın doğum hastanesinde bende memleketimde değilim doğuma oraya gelmeyi planlıyorum inşallah 🙏
BrcHmt Biannee1 Çınarlı kadın Doğum onur Aldemir e gidiyorum. 33+4 haftalık hamileyim. 150 TL muayene nst dahil. Memnunum 👍
Biannee1 kubratopal35 kendi kliniği var bayraklıda queen hera clinic çok ilgili çok temiz tavsiye ederim 👍
kubratopal35 Biannee1 doğumu hangi hastanede yaptırıyor takip ediyorum kendisini de benim önceki sezeryan şimdi normal düşünüyorum doktor beyde yaptiriyomus
Biannee1 kubratopal35 hangi hastanede yaptırdığını sormadım doğuma daha çok var diye normal doğumda yaptırıyor genelde normal doğumu öneriyor
Ummuhankoc Biannee1 bende ona gidiyorum ilgi alakası çok güzel aslında her soruya özenle cevap veriyor herşeyi tek tek anlatıyor
Biannee1 Ummuhankoc Benim muayenem 2 dakika bile sürmüyordu ben sormadan kendisi birşey söylemiyor bilgilendirmiyordu bende değiştirdim ve hastası çok randevulu olmama rağmen dakikalarca kapıda bekliyodum
Ummuhankoc Biannee1 hımm bilemiyorum canım henüz bir sorun yaşamadım ama hepimiz için hayırlısı yeter ki sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza ☺️