Asya_Batur Mom053 maalesef eşim karar verdi benimle evlenmeden önce düşünmüş 2 ismi de babasının adı koyacak ama babsının gönlü olsun diye normal hayatta toprak diye sesleneceğiz 😅☺️😇
hunilianne clksyma-97 miraç güzel bi tercih👍 benim küçük kardeşimin adı ve miraç isminde kimi tanısam güzel karakterli maşallah. Adıyla yaşasın🤲
N_A_Z_L_I_M clksyma-97 İlk oğluşumun ilk göz ağrımın adı Miraç (8 yaşında) çok merhametli duygusal Oğluşum olacak adını Aras düşünüyoruz
nuku_mom clksyma-97 çok güzel bir isim çok ama çok severim iki kızım var ama bu erkek olursa bend miraç istiyorum 🥰
Asya_Batur Mom053 bizim de öyle bana dedi erkek olursa ben koyarım kız olursa sen tamam dedim oğluş çıktı artık allah nasip ederse ikinci çocuğumun adını ben koyarım inşallah☺️🙏🏾
Mom053 Esra0906 evet öyleydi içimden en ağır Basanını seçecektim kısmet olmadı eşimin dediği oldu Alparslan ismine de şimdiden alıştım allahtan 😊
Ayse-24 Mom053 bize Türk isimlerinden düşünüyoruz kız yada erkek hangisi olursa ama erkek olarak Kürşat da güzel bi düşünün isterseniz ☺️ Benim eşimin ismi olmasaydı ben koyacaktım 😅
nergiz__ Selverozdmr Ben de gülce düşünüyorum başından beri ama seslenince hala kulağıma tuhaf geliyo alışamadım 😀
Sedablt Tugce16 biz ismine çoktan karar verdik hatta hediyelik magnetlerini de yaptırdık eşim akşam birden demesin mi oğluşumuzun ismi Alparslan mı olsa diye 😂ilk baştan beri Alparslan istiyodu da ben istemedim 🤭
kubrakokcan Tugce16 Benim eşim de Alparslan istiyordu. Nasipte kız çocuğu ebeveyni olmak varmış. Şansına küssün 😁🙈
mervebade14 34+3 haftalık hamileyim kızım olacak ve bir isim bile bulamadık🤦🏻♀️😊 hiç bir isim beni al demedi ne olacak böyle bilmiyorum 🤦🏻♀️😊😊
Kuyumcu mervebade14 belki yardımcı olur ben belis koymayı dusunuyorum benım ılk cocugum aşkın ılk meyvesı demek 😂 onun dşında simay eliz begüm beren gbi ısınler vardı aklımda
Aysegul2929 mervebade14 biraz geç oldu sanırım. Ben de 25+4 hamileyim kızım olacak inşallah. Adını daha hamile olduğumu öğrendigim gün buldum ve sonra ne kadar isim duyduysam vazgeçemedim. DEFNE HÜMA