16H49M Meltem_aras 4. Gebeliğim büyük kızım 5 yaşında omdan sonra bi tane düşüğüm oldu sonra bi kızım daha oldu şu an oda 3.5 yaşında ve şimdi 16. Haftalık hamileyim (yaşım da 28 ) bu arada 🤗
Zeynepela1 Mesutnur15 benim kızım da 5 yaşında bende sırf onun için düşündüm 2. Kızım geliyor şimdi 😍
Mom09 Gzm14 benimde ilki erkek 2.kiz ve bana çok düşkün hem kıyamiyo hic sorup duruyo kardeşim ne zaman gelcek kardeşim gelsin oyuncaklarımi paylascam beşiği paylascam diyo geliyo sariliyo konusuyo aksam yatma isine sira gelince hayal kuruyo kardesi dogduktan sonrasi icin kardesini kesinlikle ortamiza koymuyo benim yanima illa kendini koyuyo 😂
Gzm14 Mom09 Allah esirgesin kızmda karnımı öpyo kocaman oldu anne ne zaman çıkacak diyor bazen çok hevesli de ama çok nadr kıskanablyo o da çocuk sonuçta sevgimizle bakacağz ikisinede napalm benim kız babaya çok düşkn daha çok onu kıskanr galiba
Fetfet Benimde ikinci gebeligim oglumla arasinda 4 bucuk yas olacak tam umarim hepimiz icin cok kolay ve guzel bir surec olur :))
Hayalhira Meltem_aras 2.gebelik aralarında 8 yaş var sanırım büyük olması güzel daha bilinçliler kardeşleri olucakları için yani benmki öyle çok şükür 🤗
Meltem_aras Virgomom10 Allah yardım eder canım illaki zorlanirsin ama düzenini oturtuncada alışırsın😊🌸
magnolia_ Meltem_aras 3. gebeliğim bir düşüğüm var Allahın izniyle 2. Evladımı kucağıma alacağım ilk erkek bunada kız dedi doktorumuz bakalım aralarında 4.5 yaş olacak 🙏☺️
Fetfet Aramizda tecrubeli anneler vardir birde sunu sorayim arayi acmak mi daha mantikli yoksa cok yas araligi olmadan ikinci ucuncuyu yapmak mi daha iyi :)
Elif_Ulus Fetfet Benim tecrübem o kadar da fazla değil ama bence az ara olanlar daha arkadaş gibi büyüyorlar ,kafa yapıları bir olduğu için her şeye uyum sağlıyorlar, fazla yaş araları olunca kavgaları küsmeleri kıskançlıkları bitmiyor 😂
Meltem_aras Fetfet şahsen ben önce kendi yaşıma ve birazda rahatliğima baktım erken yaşta iki çocuk kaldrmayacagimi düşündüm ve gençligimde cok zorlanmayayim dedim iyi ki de ara vermişim şimdi hem hazir hissediyorum hem de zamaninda🌸 tabi yaşlari yakin olsun arkadaş gibi büyusnler diyen annelerimizde var o da ayri güzeldir muhakak 😊 herkesin kendi kararı…
Ttaz Fetfet arayı açmak yasınız küçükse cok mantık 😂 bakalım ikisinide deneyimlicem ilkiyle 2. Arasında 6 yaş var bakalım 3. Le 2. Arasında 20 ay olucak