HavvaMerve Meltem_aras Benimde ikinci gebeliğim aralarında 7 yaş olacak Allah’ın izniyle inşallah ☺️🥰
332151 Meltem_aras benim 3.gebeligim oglumla kizimin arasinda 4 yaş var kizim ve simdiki bebegimin arasinda 8 yaş olacak 😇
2inciannelik sahinbeyza benim de oğlum 14 aylık aralarında 23 ay olacak ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum çok karışık psikolojim .5 haftalık hamileyim ilk gebeliğim 8 ay uğraştıktan sonra oldu . Bu da uzun sürmesin diye yapmaya başlayalım dedik ilk denemede oldu 🤷♀️
Suhedaaaa1234 Meltem_aras Meltem_aras merhabalar 2. Gebelik aralarında 3.5 yaş olcak inş 5+6 günlüğüz:)
Dogalnaz Ilk çocuğumla ıkıncısı arasında bır sene bır gün var şimdı üçüncüye hamıleyım 5 sene var aralarında…küçük oğlumla…🤲🏻💙 ve yaşım 25.😊
Hanife_ikranuR Meltem_aras evet Hümeyra ismi Hz Aişe annemizin lakabiymis anlamı da çok hoş ikraya da uyuyor o şekilde düşündük
Ferahfezaaa Meltem_aras benim ikinci gebeliğim ilk oğlum şuan tam 4 yaşında ikinci oğlum doğduğunda aralarında 4 yaş 3 ay olacak inşallah 🥰