Zeynepela1 begtin en büyük pişmanlığım bu kızım 6 yaşına girecek 14. Haftalık 2. Kızıma hamileyim keşke 2 yaş 3 yaş arası olaydı şimdi daha rahattım bakamam dedim ama saçma işte şimdi seneye 1. Sınıfa başlayacak yeni bebek düşünün artık ne olacak 😁
Gzm14 Mom09 Allah esirgesin kızmda karnımı öpyo kocaman oldu anne ne zaman çıkacak diyor bazen çok hevesli de ama çok nadr kıskanablyo o da çocuk sonuçta sevgimizle bakacağz ikisinede napalm benim kız babaya çok düşkn daha çok onu kıskanr galiba
Mom09 Gzm14 kiz cocuklari babaya erkek çocukları anneye düşkün olur derler ya öyle demekki. Sonrasında kolay alışırız bizde çocuklar da inşallah en çok yetememekten de korkuyorum ilgileniyodum tekti şimdi kardeşi gelcek ilgi bölünecek kendime çok dua ediyorum daha sabırlı anlayışlı olmak için inşallah kolay adapte olurlar
Gzm14 Mom09 aynen bende de o düşnce var acaba incitirmiyim bebekle ilgilenirken kızmı diye düşnyorm dedğnz gibi tek ilgi ondaydı
Serapveminikleri Meltem_aras 2 ci gebelik 34 ay olcak inşallah 2 ci kızım doğduğunda 2 yaşından sonra istedik çok şükür 25 haftada gebe kaldım
Emiralpmom Meltem_aras İkinci gebeliğim kızımla aralarinda tam 9 yaş olucak. Kızım çok heyecanlı gün sayıyor resmen, ablalık yapicak kardeşine inşallah.😊
Meltem_aras Virgomom10 Allah yardım eder canım illaki zorlanirsin ama düzenini oturtuncada alışırsın😊🌸
Fatma8997 Benimde yas 23 3. Ye hamileyim supriz hamilelik ilk 2 kizimi istemiştik büyük kizim 3 buçuk yaşında 2. Kizim 1 yaşında 3. Bebeğimin cinsiyeti daha belli olmadı bir türlü göstermiyor 19 haftalik
Meltem_aras Fatma8997 göstermeyenlere kız derler hep benim kizimda 7.5 aylikken göstermisti😃 saglkla gelsin insallah🌸
Elif_Ulus Fetfet Benim tecrübem o kadar da fazla değil ama bence az ara olanlar daha arkadaş gibi büyüyorlar ,kafa yapıları bir olduğu için her şeye uyum sağlıyorlar, fazla yaş araları olunca kavgaları küsmeleri kıskançlıkları bitmiyor 😂
Umruyeee Meltem_aras 2. Gebelik 8 yasında oğlum var kardeş isteğine karşı koyamadık 39 haftalık kız kardeş beklıyoruz 😇
Meltem_aras Fetfet şahsen ben önce kendi yaşıma ve birazda rahatliğima baktım erken yaşta iki çocuk kaldrmayacagimi düşündüm ve gençligimde cok zorlanmayayim dedim iyi ki de ara vermişim şimdi hem hazir hissediyorum hem de zamaninda🌸 tabi yaşlari yakin olsun arkadaş gibi büyusnler diyen annelerimizde var o da ayri güzeldir muhakak 😊 herkesin kendi kararı…