Ebruapydn MuReD hanilesının ama sılık cıkmıs ama var yanı benımde 8 gun var adetıme acaba tes yapsam cıkarmı
MuReD Bsragrl Böyleyken değer kaç çıkmıştı bende yarın kan vericem İnşallaah ama çizgi böyle olunca şey yapamadm arada kaldm
Bsragrl MuReD Direk gitmedim ben canım 4 gün bekledim. 4 gün boyunca teste devam ettim testte koyu görünce gittim 422 değer gördüm. Değer önemli değil bence sen git zaten var ise her halükarda çıkar. Daha yeni bi gebelik zaten belli ki
EmlMnl MuReD merhaba, gebelik var canım hayırlısı olsun benimde ilk gebeliğimde daha çok yeni olduğu için böyle çıkmıştı, ertesi günü kan testinde kesinleşti tabi 😊
MuReD Ebruapydn Benim 32 günde bir oluyor adetim şu an 29. Gün ama bence önemli olan şüpheli ilişkinin üstüne geçen gün canım
Zelsonr MuReD Var canım. Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim. Kan testi yaptır yarın canım💜
MuReD Ebruapydn Rabbim sanaada banadaa bütün isteyenlerede hayırlısıyla nasip etsin Rabbim olmazsın inşallaah kalmışsındır
Ebruapydn MuReD acaba adetten kacgun snra ilişkiye girdınız ben hemen gırmedım o yuzden hıc hamıle hissi yok ıcımde😢
MuReD Ebruapydn canım daha benmde olduğu belli değil yarın kanda neet anlaşılır inşallah özelden yazılabiliyorsa yaz