YlcEbru MuReD Evet gebelik var ama çok yeni istersen kan değerine baktır daha çok kafanda netleşir kan degeri yükseldikçe bir dahaki testte daha net çizgi olur
MuReD YlcEbru bi 10 15 dk oluyor yarın ilk idrarla bi testim daha var onuda yapıxam kanda vericem inşallah ama ikinci çizgiye emin olamadım
momlove1 MuReD benımde böyle cıkmıstı kan testi vermiştim hemen pozitifti dilerim seninde öyle olur 🙏🏻
YlcEbru MuReD ilk idrarla verme sonradan yap bak bakalım daha belirgin olacak mi yani değerler bir günde yükseliyor her gün yukleserek devam ediyor o yüzden daha netlesicektir cizgi
momlove1 MuReD sağlık ocagında yapıyorlar testi ben orda yaptırmıstım sonra kadın doguma randevu almıstım
MuReD YlcEbru Amiin canımm amiin Rabbim bana ve tüüüm isteyenlere sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin İnşallaaah
MuReD YlcEbru beta yo hep sabah ilk idrarla yapın deniliyor ama şu andada niyetlym zaten birikmş idrardı yaani bide erken öğrenmem gerekyr kullanmam gereken ilaçlar var pek emin olamadm sabahta yaparm bide kan veririm İnşallah netleşr
Nadyaski MuReD benimki de aynı bu şekilde çıkmıştı 2 test almıştık diğerini test bozuk mu diye eşime yaptırdım 😅😅😅😅 kan verdik pozitif geldi
MuReD Bsragrl Böyleyken değer kaç çıkmıştı bende yarın kan vericem İnşallaah ama çizgi böyle olunca şey yapamadm arada kaldm