MuReD Ebruapydn canım daha benmde olduğu belli değil yarın kanda neet anlaşılır inşallah özelden yazılabiliyorsa yaz
denizinprensleri2 Benim de testime bakar mısınız ama nasıl foto atıcam bilmiyorum yardımcı olur musunuz
MuReD Ebruapydn bende bulamadm canım yazacaktm sana ne yap biliyomsn ovulasyon testleri var ovulasyon testi al çift çizgi günü ve sonrası günü değerlendr ovulasyon testinin nasıl kullanıldığını araştr netten
denizinprensleri2 Bide ben 22 adet olmam lazım bugün içimden yapmak geldi ama belimde ağrıyor anlamadım kızlar yardımcı olur musunuz
Bsragrl MuReD Direk gitmedim ben canım 4 gün bekledim. 4 gün boyunca teste devam ettim testte koyu görünce gittim 422 değer gördüm. Değer önemli değil bence sen git zaten var ise her halükarda çıkar. Daha yeni bi gebelik zaten belli ki
MuReD Bsragrl benim erken öğrenmem gerekiyo yarın vermem lazm canım öncesinde kaybım var pıhtılaşmam var
denizinprensleri2 MuReD hayırlısı olsun canım, senin ki de var benim diğer hamileliğimde silik çıkmıştı kan testi verdim çıkmıştı