Kuzucccum Kefeli61 ben de normalde pek tatlı yemezdım bu dönemde daha çok uzak durdum ılk günden beri ekşi turşu acı bıber eksık etmıyorum sofradan ama henüz cınsıyet yok 15+1 olduk bakalım bende tutacak mu 🐥😀
Kefeli61 Busra3509 yaaaa bizim daha cinsiyetimiz belli olmadı ekşi yiyip de cinsiyeti belli olanlar yazsın bakalım 😍😍
ecevecev21 Hamile kalana kadar kahvaltımı bile çikolatayla yapan tatlı aşığı birisi olarak hamileliğimi öğrendiğim günden beri adete yürüyen bir limonum sürekli limon yiyorum😋🍋
Kefeli61 Kefeli61 gerçekten öyle hiç canım istemiyor limona tuz döküyorum canım çok erik istiyordu geçen hafta annem buldu getirdi çekirdeği bile yok hala nefsim gitmedi yani 😍😍
Oznur_08 Kefeli61 ilk 1 ay içinde ekmek arası turşu yer üstüne sıcak çikolata içerdim öyle bi dengesizlik vardı 😂
Kefeli61 Minikmucizem27 yani Allah bilir tabi kesin olarak da doktorumuz söyler ama hep erkek diyorlar bilmiyorum bende hep erkek hissediyordum sadece şu son 1 haftadır hep bir içimde kız hissi var cinsiyetimiz 3 hafta sonra belli olacak inşallah 😍😍
Yazg16 Kefeli61 bende öyleyim sigara içiyordum ona bağlıyorum bırakınca tat alma daha fazla arttı tabi birde tatlıyı sadece regl olacagım zamn istiyordum harici cok yemezdim şimdi 14 haftayız inşallah istemez diyorum çok kilo alanların hepsi tatlıdan diyor 😅
Kefeli61 Yazg16 ben hiç normalde de tatlı sevmezdim şimdi de hiç istemiyor canım hep ekşi istiyor bende sigara kullanıyorum ama canım ekşi istiyor hep 😂😂
Kefeli61 Pelin__1 bizim de cinsiyetimiz belli değil daha benim de canım çok erik istiyor bulduk ama pek verimli olmadığı için hala gitmiyor aklımdan bende yeşil zeytin yiyorum çok 😍😍😍😍🙉🙉🙉🙉
Kefeli61 Gamze84 ben normalde de tatlı çok sevmezdim zaten ama böyle birşey yok hep ekşi istiyor canım 😍😍 bizim daha belli değil 3 hafta sonra inşallah 😘😘
Kefeli61 Nisanurunannesi3850 ya zaten o laflar hep kocakarı lafları dedikleri gibi çıkmıyor ki hayırlısı neyse o olsun sağlıkla gelsin inşallah canım 😍😍
Kefeli61 1_minik valla canım hep ekşi istiyor ve ilk öğrendiğimden beri canım turşu ve erik istedi 10 kg turşu yaptırdım üst komşuya ve yarıdan indi yani 😂😂
Razz7020 Kuzuveannesi haha😂 bende top gibi olsun istiyorum yani öyle hayal ediyordum bakıp duruyorum ama aşağıda benimki değişik😀
Kuzuveannesi Razz7020😂😂😂 benimkinde öyle bayağı aşagıda 😂çocukken balon küçük top falan koyup gezerdik oyun oynarken şimdi onun gibi geliyo bi acayip 🤪