Kefeli61 Huzurmelegim_28 ya bende hep turşu ve ekşi erik ve limon istiyor canım ama cinsiyetimiz daha belli değil 😍😍 sağlıkla gelsinler inşallah 😘😘
Kefeli61 Esrambulut hepsi çıktı canım eriği 1 aydır bulamıyordum erikte çıktı geçen hafta markette çağla da var nerde oturuyorsun sen
Esrambulut Kefeli61 çağla alıyorum burda yok ama ben muğladan şipariş veriyorum erik 75gr 50₺ 😄saçmalık istanbul eyüpteyim
Kuzucccum Kefeli61 aynen ıns saglıklı olsunlarda 🙏😍 yanı şekeri bıraktım bu dönemde okadar ki uzağım tatlıdan heehhe
Kuzuveannesi Razz7020😂😂😂 benimkinde öyle bayağı aşagıda 😂çocukken balon küçük top falan koyup gezerdik oyun oynarken şimdi onun gibi geliyo bi acayip 🤪
Oznur_08 Kefeli61 cinsiyet belli mi? Ben normalde ekşi ve yeşillik hastasıydım kısır 3 tabak yerdim soğudum ekşidende bu türşeylerden tatlıdan tiksinen ben tapar oldum ve oğluşum oluyomuş 😂🥰
Kefeli61 Yazg16 ben hiç normalde de tatlı sevmezdim şimdi de hiç istemiyor canım hep ekşi istiyor bende sigara kullanıyorum ama canım ekşi istiyor hep 😂😂
Yazg16 Kefeli61 bu bir şans bence inşallah bu şekilde devam eder 😅 fazla kilomuz olmadan sağlıklıca doğum yaparız inşallah 😂
Seyda2434 Kefeli61 valla kım demısse ye eksıyı cıkar ayseyi o dogru limon yemeden duramıyorum sımdı bır kızım olucak 😅
Kefeli61 Esrambulut bana da annem pazardan almış içinde 10 tane felan vardı ama küçücüktü 15 tl vermiş 😍😍
Ilknur23 Kefeli61 bende aynen böyleyim bir yandan da tatlı ve şeker tüketmemenin faydalı olduğunu düşünüyorum 😀