Nelmali
Tam olarak aynıyız. Özgürlüğüme ve rahatıma aşırı düşkünüm, hatta bu yüzden kendimi bildim bileli tek çocuk taraftarıyımdır ☺️ Bütün gençliğimi günümü bebek bakarak geçirecek bir insan kesinlikle değilim. Ama bakıyorum, bebeğim ağlıyor/ ilk 3 ay tuvalete gidemedim ben de o annelerdenim. Gidebilen anne var mıdır acaba, 2 aylık 1 aylık bebekten bahsediyoruz, sadece annesiyle temas kurmak isteyen bir bebek. Büyüyünce de etrafı keşfetmek isteyen yalnız kalmak istemeyen bir bebek. Bütün gün ağlasa bırakacak mısınız? Ben oğlum bas bas ağlarken duşa giremiyorum malesef, yapamıyorum yani. Ayrıca çocuğun güven duygusu kazanması içim bu tür isteklerine cevap verilmesi gerekiyor, bir eğitimci olarak az çok çocuk gelişim psikolojisinden anlıyorum. Siz daha iyi bilirsiniz tabi belki ben yufka yürekliyimdir / ki hiç sanmıyorum- yine de bir gelişim uzmanına danışın mutlaka. Lütfen danışın, bu zamanlarda yaptığımız her şey çocuğun karakterini etkiliyor ve asla geri dönüşü olmayan şeylere yol açılabilir diye düşünüyorum.