Askiletotomsu
Sallamadan gece uykusuna geçmiyor. Gece uyandığında besliyorum hemen beşiğe koyuyorum uyuyor, ama gece uykusuna sallamadan geçmiyor. 🤷🏼♀️🤦🏼♀️Gerçekten geçmiyor ama boşuna anlatmaya çalışmayacağım çünkü ben de hiç böyle hayal etmemiştim, sallamam beşiğine yatırırım uyur diyordum. Şimdi happykidste sürekli bebeğini uyutamayan annelerin postlarını okudukça keşke diyorum büyük konuşmasaydım. 😬😬3 anneden 2si bebeğini uyutamamaktan şikayetçi, bebek uyumayınca uyumuyor işte, hele ki kolik bebeği olanlar ne yapsın😔 Afedersiniz ama o kadar anne aptal mı ki çocuğunu yapmam dediği halde sallayarak ya da o kadar ağır olduğu halde kucağında uyutuyor? Biz de istemez miyiz koyalım bebeğimizi beşiğe mis gibi uyusun biz de rahat edelim.. Olmuyor işte olmayınca, öyle yapıcam böyle yapıcam, o başarmış arkadaşım yapmışla olmuyor, her bebek bir olmuyor çünkü. Ben ayağımda salladığım o bir saat öyle bir güzel dinleniyorum ki çok şükür kitabımı okuyorum, belgesel izliyorum, tırnaklarımı bile sallarken kesiyorum kendime sadece o zaman vakit ayırabiliyorum yani 😃Sallayarak uyuması bile lüx benim için yani umarım anlatabilmişimdir, bir süre sonra yeterki uyusun da nasıl uyursa uyusun diyorsun. 🙈😃Umarım kolik bebeğiniz falan olmaz da öylece yatağına koyduğunuzda uyur 🙏🏻🙏🏻☺️☺️