Hafizerabia43 ebrusngl benim canım 5 haftalikken gittim kesen bozuk yamuk fln sagliksiz dedi bana 1 haftaya duzelmezse alcaz dedi korkuttu ben doktor degistirdim baska doktara gittim duzelmis hic bir sıkinti yok dedi
yuksell07 ebrusngl benimki saçma sapan birşey seninki ne güzel 🙈hayırlısı ile kucağına alırsın insallh🤲🏻
Hafizerabia43 ebrusngl https://imgyukle.com/i/NfEENP Buyur canim sonraki haftalarda yuvarlak oldu duzeldi
ebrusngl Hafizerabia43 Ya ne güzel düzelmiş inşallah benimde düzelir hiçbir sorun olmaz sana doktorlar ne demişti canım yani düşer falan dedilermi bana hep olumsuz konuştular moralimi alt üst ettiler 😥
Hafizerabia43 ebrusngl duzelir hic merak etme banada dediler sagliksizi gebelik bu 1 hafta beklicez aynisi alcaz dedi bende doktor degistir diger haftalarda gittim.baska doktor sıkinti yok gayet iyi dedi hep boyle moral bozuyo bu doktorlar
ebrusngl Hafizerabia43 Aynen canım moral bozuyorlar bana umut oldun inşallah benimde düzelir teşekkür ederim 🥰🤲
ebrusngl Hafizerabia43 Sağol canım gerçekten umut oldun şu an bebekte sıkıntı yok dimi herşey yolunda 🥰
ebrusngl ebrusngl canım çok soru sordum kusura bakma sen o süreçte neler yaptın nelere dikkat ettin sonra kese düzeldi ?
Gunes3434 yuksell07 ne olur ne olmaz 9. Haftaya kadar beklerdim senin yerinde olsam canım. Burda çok okudum böyle hikayeler kürtaj deyip sonra başka doktorda kalp atışı duyanları.. he belki 9 da da duyamayacaksın ama yine de tam emin olmuş olursun.
yuksell07 Gunes3434 6tane doktora danıştım hiç kimse umutla bakmadı sadece 2tabesi bekleyelim dedi ama beklemeylede bazen birşey değişmez dediler