yuksell07 Gunes3434 6tane doktora danıştım hiç kimse umutla bakmadı sadece 2tabesi bekleyelim dedi ama beklemeylede bazen birşey değişmez dediler
Hayriyee67 Gmzaras şükürler olsun herhangi bir sıkıntımız yok 20+1 deyiz şuan kızımla , korkmayın Allah’ın izniyle bişey olmaz bende çok endişelenmiştim ama dediğim gibi ilaçları düzenli kullandıktan sonra , dikatli olduğunuz sürece bişey olmaz. ☺️🤲🏻 Siz kaç haftalıksınız şuan?
Gmzaras Hayriyee67 ben şuan 5+3 üm yani yolculuğun başındayız kalp sesini falan daha duymadık inşallah bu cuma sağlıklı şekilde dinleyebiliriz
Hayriyee67 Gmzaras doktorum bana 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım demişti. 7 haftalıktı gittiğim de ve kalp atışlarını duymuştuk kesem de düzelmişti , vajinadan Progestan kullandım ve ek 2 ilacım vardı. Rabbim kalp atışlarını duymayı sizede nasip etsin inşallah kötü düşünmeyin kesinlikle iyi düşünün iyi olsun miniğin kalp atışlarını duyacaksınız inşallah 🤲🏻❤️
Gbasaran Merhaba arkadaşlar 6. Haftayım, kese geriden geliyor, bozuk, düşecek bu, sağlıksız bir gebelik dedi doktorum başka bir doktora gittim kese göremedi bu kanama dedi. 2 gündür ölüyorum ağlamaktan
Gmzaras Gbasaran doktor bana da sağlıksız gebelik demişti progestrın kullandığım için kanamalarım durdu ama daha kontrole gitmedik
Gmzaras ebrusngl ben de şuan o problemi yaşıyorum Protestan kullanıyorum ama lekelenmem oluyor yine de yarın kontrole gidicem sizin keseniz düzeldi mi kontrole gittiniz mi benim kesem testere gibi girintili çıkıntılı demişti doktor