Linam6868 Bebegimibeklerken22 Amin insaAllah canım Rabbim cümlemizi sağlıkla sıhhatle kavuştursun insaAllah ♥️
gizem_123 Bebegimibeklerken22 ilk gebeliğim normal da olabilir sezeryan da, eğer normal doğuma uygun görürse doktorlar normal doğum olmayı tercih ederim
Bebegimibeklerken22 gizem_123 bende senin gibi düşünüyorum ama eğer sezeryan olup iki hafta önce doğarsa oğlum babasına doğum günü hediyesi olacak 🥰
Bebegimibeklerken22 Lalihhhh öyle demeyip korkutmasaydın iyiydi 🤣 her zorluğa katlanmaya razıyım biraz zorluk çekeyim de hamile olduğumu hissedeyim 😊
gizem_123 Bebegimibeklerken22 Ya ne güzel sağlıklı olsunlar da inşallah, rabbim hepimizin gönlüne göre versin ♥️🥰
annelinkoo Bebegimibeklerken22 a a bizim de öyle normal düşünüyorum ama iki hafta önce doğarsa babayla aynı gün doğmuş olur 🤩
Lalihhhh Bebegimibeklerken22 korkutmak için demedim🤭 2. Trimester balayı gibiydi de benim için ama 3. De bebek daha çok kendini belli ediyor o yani çok güzel RABBİM hayırlısı ile kucağımıza almak nasip etsin cümlemizin
IlkMucizem_61 Bebegimibeklerken22 amin inşallah rabbim sizinde sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🤗🤗
Miumiu Bebegimibeklerken22 Ayy hadi hayırlısı olsuun🙏🏻🐣 Bizim 117 2li basamakları heyecanla bekliyorumm🐣 Program 92de mi 3. Trimester diyor canımm?
Bebegimibeklerken22 Miumiu şafağı karıştırmışım aslında 91 miş 🥰 27 haftadan sonrası 3.trimester oluyor
Sermec27 Bebegimibeklerken22 normalde 106 gün var adet tarihine göre ama 86 gün inşallah riskli gebeliğim var ve sezeryan önceki dogum o yüzden 24+6 olduk 🥰