Bebegimibeklerken22 n-uyar korkutma kendini vesvese salma içine herşey güzel olacak inşallah hepimiz için 🙏🥰
Emreseyma58 Bebegimibeklerken22 çok şükür bizimde 89 kaldı teyzeleri 6 senenin sonunda atüp bebekle kavuştum kızıma kucağımıza da sağ sağlim alırız inşallah😍♥️
Bebegimibeklerken22 Emreseyma58 amin canım çok sevindim adına Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın o altı sene içinde yaşadığın hayal kırıklıklarının mükafatı olacak inşallah bebişin senin için 🙏🤲
Sermec27 Bebegimibeklerken22 kesinlikle öyle canım evladımız sağ salim yanımızda olsun da dogum şekli önemli değil 🥰
Hellolo Bebegimibeklerken22 ayy korkuyormusun sende benim ilk allah hayırlısıyla bir avazda kurtarsın 😂kıpırdadıkça diyorum nasıl olacak orda kalacak hali yok illa çıkacak ama içim pır pır 🥲
kadriye25 Bebegimibeklerken22 ben ilkini maalesef 5 gün sonra kaybettim. Ama Sizin düşünceniz çok doğru kardeşlerin arasi yakın olursa daha güzel olur.Rabbim nasip etsin inşallah 🧿😍
Bebegimibeklerken22 kadriye25 Aaa çok üzüldüm inanın çok iyi anlıyorum sizi benimde ilk gebeliğin kayıp maalesef Bi rahatsızlığı mı vardı
kadriye25 Bebegimibeklerken22 31 haftalikti ama gelişimi 3 hafta geriden geliyordu. Ciğer gelişimi de tam olmadığı için kaybettik ne yazık ki