muges44 Sevgi6127 4 hafta benimde..bel sancım çok fazla, ara ara kasık evet değerim 3696 idi ögrendim
Sevda2811 muges44 benim de çok belim ağrıyor bide genital kısım çoğu normal diyor ama yine de korkuyorum 5 .hafta benimde
Mevo durununannesiiiiii benimki görünmeyince 2 hafta sonra gel dedi şuan 7. Haftadayım haftaya gidicem bakalım inşallah her şey yolundadır 🙏
Elif2934 Rapunzelannesi ilk hftalar kasık ağrısı olabiliyor canım korkma ama doktoruna yinede söyle tabi durumu
Rapunzelannesi Elif2934 tşk ederim 2 gebeligim ilki kızdı kızımda kask agrım vardı bu gebeligimde karnm çok agrıdı 🤷♀️
Selensahin mrsflowers bende şuan 4+3 teyim dün gittim betam 2682 ydi ama kese görülmedi haftaya çağırdı acaba görülür mü
PelinAtes Tospikkkkk 5+2 cok yorgun hissediyorum sürekli tuvalete gidiyorum nasıl geçecek bu gunlerrr
elademir04 PelinAtes ah bu sık sık tuvalete çıkmalar 🤦♀️ Bende öyleyim şuan 11+4teyim ama hala sık sık tuvalet ihtiyacım oluyor
Eli94 6 haftalık benimde geçen hafta sadece keseyi görmüştük yarın tekrar çağırdı hayırlısı olsun inşallah hepimiz için 🙏