elademir04 PelinAtes ah bu sık sık tuvalete çıkmalar 🤦♀️ Bende öyleyim şuan 11+4teyim ama hala sık sık tuvalet ihtiyacım oluyor
PelinAtes elademir04 ayol bı de üst bacak ağrılarim beni bitiriyor daha 5 haftalık normal oturamiyorum bile
Maece 7+6′dan selamlar ✋🏼Çok fazla bulantım ve kusmam var. Başımı kaldıramıyorum, ne yesem kusuyorum ve su veya başka sıvılar tüketemiyorum. Var mı benim gibi olan ? 🌺
elademir04 Maece evet ben tamda öyleydim , günde 5 defa çıkarıyordum. En sonunda doktora gittim “prilam” diye bi ilaç verdi ilaçtan sonra daha iyi oldum
Emregizem Maece Aynıyız seninle aramızda 1 gün var sadece 7+5 nedense bende hiçbişey yok belirtiden🤷♀️😅
Zh_yanar Duy-gu benim gebeliğim de çok zor geciyor midem çok bulanıyor ilaç bile artık fayda etmiyor napicam bilemiyorum
elademir04 PelinAtes benimde ağrılarım vardı dayanamayıp doktora görünmüştüm yerleşme ağrıları demişti normal karşılamıştı. Bol istirahat et bu dönemler tehlikeli dönemler
Maece elademir04 bana da Vomex diye bir ilaç verdi. Sadece uyutuyor,başka hiçbir fonksiyonu yok :) Canları sağ olsun tüm bebeklerimizin ama insan inanılmaz halsiz kalıyor
PelinAtes elademir04 valla öyle yapılmaktan başka bişey yapamıyorum bile ama teşekkür ederim tavsiyen için. Allah yardımcın olsun senin de :)
PelinAtes Selensahin 5+1im ben doktor sağlıklı başlangıç olmuş dedi herşey çok iyi sadece iki hafta sonra kalp atışları için gidicem
muges44 kkuubbrraa çikolata kistim var kasık ağrım o yüzdenmiş sanırım Ama belim kadar zorlamıyor sancısı, bel fena bende kopuşlarda :)
Kader1899 Yenı hamiş anneler adet sancısı gıbı sancı cekıyor musunuz?benm bazen sag bazende sol kasıgım agryor
ALEYNA34 Kader1899 Yerleştiği için canim benimde olmuştu şu an 9+2 gene ara ara oluyor ama ilk zamanlar gibi sık değil 😊
ALEYNA34 Sevgi6127 Benimde olmuştu canım ağrılarım yerleştiği ıcin oluyor agrılar . Ama sen genede dikkat et 😊😇