Dygu01 Civcikveannesi bende 25 Mart’ta kontrole gidicem kalp atışları için keseyi gördük ama inşallah bebegimide görürüm… Bu arada hamilelerin duaları tutarmış inşallah bebeginide görürsün canım.
gulderenozr45 Tospikkkkk 8+1 den selamlar. İlk gebeligim düşükle sonuçlanmıştı ama şuan çok iyiyiz çok şükür inşallah hep böyle güzel geçer günlerimiz ❣️😉
birekimpasasi_11 Selinbati biz de 8+3 üz 👋🏻 benim de riskli geçiyor inşallah bundan sonrası güzel geçer hepimizin de 🤲🏻
Mevo durununannesiiiiii benimki görünmeyince 2 hafta sonra gel dedi şuan 7. Haftadayım haftaya gidicem bakalım inşallah her şey yolundadır 🙏
Dilos55 Tospikkkkk Tospikkkkk 6 haftalık, midem çok bulanıyo bi kaç gündür.Ezelden beri mide bulantısı beni sarsar🙈
Maece Sevgi6127 Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.7+6′dayım. Hala benim de var kasık ağrılarım. Doktor normal olduğunu söyledi,yerleşme ağrısı diyorlar. Mümkün olduğunca dinlen , zorlama kendini. Zamanla azalıyor.
Gozde2019 6+2 günlük kalp sesini bugün duyduk keseyi 10 gün önce gördükk çok şükür 🙏 zaman hiç geçmeyecek gibi geliyor bana da ama Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin sağlıcakla kucağımıza alalım insallah 😘🙏
ozgeyilmaz-20 Tospikkkkk tam 7. Haftasi kan ilacım dokunuyor sanirim kusma bulantı var ama ilacı atmadimmi iyiyim biraz daha ama aşırı zormuş ve 😍
Sedausl Ceycey11 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende aynı 5+6 ☺️ Senin kaşık ağrın bel ağrın falan oluyor mu benim çok agrım oluyor acaba normal mi diye sormak istedim