Bsraklc mervetari4 ismine özel duvar saati yaptırabilirsiniz veya masasının üstüne masa üstü düzenleyici ismine özel 🤗 ben de doktoruma ahşap duvar saati yaptırdım ismine özel olduğu için daha değerli oldu 🤗
Hellolo Bizim doktorumuz namaz kılıyor biz o yüzden hurma zemzem seccade filan küçük bir sepet yapıp hediye etmeyi düşünüyoruz o kadar çok fazla pahalı birley almak mantıklı gelmiyor açıkçası takım elbise yazan filan olmuş ama 🤷🏻♀️
Hellolo Zdk bizim aileden birçok kişi bu doktorda doğum yaptı aile doktoru gibi bişey oldu yani samimiyiz doktorumuzla ordan biliyoruz ☺️
Gunes3434 mervetari4 vakko’ dan cüzdan veya kartlık alınabilir.. yada özel bir ilgi alanını biliyorsanız ona uygun bişey.. çok abartı hediyeler de alınmaz bence, ben verirken bile utanırım. Ufak ama değerli hediyeler daha class
mervetari4 Gunes3434 Aynen çokta abartmak istemiyorm belki masasına vs birşeyler alabilirim sus eşyası olarak ismi yazan 😏
Deryadeniz FatRam_1703 zemzem veren varsa içki verende olabilir. Valla biz gayet pahalı bir viski vermiştik ve aşırı mutlu olmuştu 😂
mavibahar mervetari4 biz 1000 lik puzzle yaptık bir sürü. Duruyor evde. Biz onu yapıştırıp çerçeveletip vericez. 😊 Ayrıca bebek için hediyelik bileklik yaptırıyoruz. Doktorumuz kadın olduğu için ondan da veririz. Fikir olsun size de 😊😊😊
mervetari4 Ahsentas Evet oraya baktm bir kac sy buldum aslnda kendi fotoğrafıyla biblo ya da masasına isimli kalemlik felan onlar cok hoşmuş
ftmlgz mervetari4 lösevde adına bağış yaptırınca plaket gelıyor bu şekilde de bir jest yapabilirsiniz
Ozgurunbetusu ftmlgz instagramda renkliesintiler diye bi sayfa var canım cok güzel biblolar yapıyırlar fotograf yolluyorsun aynısını yapıyorlar bakmanı tavsiye ederim☺️