Ozgglt_ ZehraK23 ya bugün ben mutfaktayken böyle bişey aktığını hissettim dedim nişan mı geldi hemen koştum lavaboya bi baktım beyaz akıntı gibi ama çok az sümüksü bir yapısı vardı nişan mı diye post açtım hatta kimse yazmadı 😢
Mrvgl Ozgglt_ Ben de de aynı furum5. Normal zamana göre daha hissedilir ıslaklık oluyor camssirda. Gidiyorum bakıyorum beyaz akıntı. Nisan degil
ZehraK23 Ozgglt_ kuzm Renksiz nişanda olyor amss kaç haftalıksnn eger devam ederse sabah dr gt derm benm bi an bi sıcaklık hissediyorm bakıyorm ıslaklkkla birlkte akıntı bu çok oldgu için yani nişansada anlamıycam
Ayssmom Mrvgl ay hadi inşallah ya valla çok sıktı artık çok hareketli bide acaba kendini mi ittiriyo diye düşünüyorum. Kendimi bütün gün yoruyorum ama tık yok bu can sıkıcı oluyor arkadaşlar akıntı belirti diyor sizinde var mııı
ZehraK23 Mrvgl Aynı şeyleri yaşıyoruzz 🙄🙄 zamnı var inşallah midem yanıyor suan Bogazm yanıyor daha dgrusu ama Acı tükettm bnm hatam 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Ozgglt_ Mrvgl evet bendede ıslaklık olmaya başladı acaba suyum mu sızıyor diyorum vallahi paranoyak olduk çıktık
Ozgglt_ ZehraK23 39+2 olduk biz ama herhangi bir belirti yok ne belim ağrıyor ne sancım var ne ishal hiç bişey yok cuma gününü bekliyorum işte bende
KbrErr Ayssmom evet benimde oyle. Gecen hafta sancim vardi, acilmam yoktu. P.tesi kontrolum vardi ne sanci ne acilma birsey cikmadi. Persembe tekrar kontrolum var bakalim ne diyecek doktor ama benim kizin gelmeye niyeti yok 🙄
ZehraK23 Ozgglt_ Stres Yapmayalım kızlar doğumu dahada geriye atyor Zamnı vakti dolmadan asla gelmez İnşaAllahh en güzel vakitte Raht doğumlar yaşarz. Kendini yinede takip et bende birsürü post okuyorm aklım karışyor 🙏🙏inşallah sağsalim sağlıkla alalım
Arass__ tahamesus neden 40 haftayı beklemiyor doktorun canım bende 39+1 ama gelmiyor ya artık oladr cok dogurmak istiyorum ki
Ozgglt_ ZehraK23 takipteyim Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize kolaylıkla güzellikle gelsinler en hayırlısı ne şekilde olacaksa o şekilde gelsinler
Meltemgndvn Ayssmom bende ılık duşta plates topunun üstünde ufak ufak zıpladım banyodan cıktıgımdan beri habire baskı yapıyo